Başer Çiftinden Hem Alışveriş Hem Siyaset

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 15.03.2024 - 00:32, Güncelleme: 15.03.2024 - 00:32
 

Başer Çiftinden Hem Alışveriş Hem Siyaset

Cumhur İttifakı Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer eşi Seda Başer ile Servergazi Pazar Yeri’nde pazar alışverişine çıktı. Seçim çalışmalarından bu yana gösterişli ve kalabalık seçim turlarından özellikle kaçınan Başer, eşi Seda Başer ile evinin Pazar ihtiyacını karşıladı. Bir taraftan da hem pazar esnafı ve semt sakinlerine projelerini anlattı hem onlardan destek istedi.

Merkezefendi Belediye Başkanlığı için ilçede yaptığı çalışmalar ile her geçen gün popülaritesini arttıran Cumhur İttifakı’nın Adayı Ekrem Başer, eşi Seda Başer ile çıktığı pazar alışverişinde samimi mütevazi ve içten tavırlarıyla dikkat çekti. Seçim çalışmalarının ilk gününden itibaren gösterişten ve kalabalık seçim gezilerinden uzak durmaya çalışan genç isim,  yine aynı kırmızı çizgisiyle her zaman alışveriş yaptığı Servergazi Pazar Yeri’ndeydi.   Bir taraftan eşi Seda Başer ile pazar ihtiyacını karşılayan Başer,mümkün olduğunca pazarda bulunan herkes ile temas kurmaya çalıştı. Genç çift pazar alışverişini yaparken projelerini anlatıp esnaf ve semt sakinlerinden destek istedi. “BU BİZDEN OLSUN” Güler yüzlü ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Başer Çitfi’ne her zaman olduğu gibi ilgi yoğundu. Pazar esnafından önemli bir kısmı Başer’den alışverişi karşılığında ücret almak istemedi. Ancak seçimlerin favori ismi Ekrem Başer “Ticaret ayrı, ziyaret ayrı” diyerek esnafın jestini her seferinde geri çevirdi. PROJELERİNİ TEK TEK ANLATTI Diğer taraftan eşi ile birlikte yanlarında götürdükleri seçim bildirgelerini de dağıtan Başer, “Merkezefendi için neler yapacaksınız?” diye soranlara bildirgesinde bulunan projelerini tek tek anlattı. Güler yüzlü Başer Çifti, pazar alışverişinin ardından bölgedeki esnafıda turladı. GO KARTI BEKLİYORUZ EKREM AMCA Pazar çıkışında küçük bir Merkezefendi sakini, Başer çiftinin yolunu keserek “Go Kart projenizi bekliyoruz Ekrem Amca” diye seslendi. Başer, bunun üzerine görevi gelir gelmez bu projeyi hayata geçirecekleri sözünü verdi. Küçük çocuk, annesini ikna ettiğini de ekleyip “annem size oy verecek” diye seslendi. Başer çifti ve ile genç semt sakini arasında geçen sıcak diyalog görenleri gülümsetti.  VİDEO İÇİN TIKLAYIN!
Cumhur İttifakı Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer eşi Seda Başer ile Servergazi Pazar Yeri’nde pazar alışverişine çıktı. Seçim çalışmalarından bu yana gösterişli ve kalabalık seçim turlarından özellikle kaçınan Başer, eşi Seda Başer ile evinin Pazar ihtiyacını karşıladı. Bir taraftan da hem pazar esnafı ve semt sakinlerine projelerini anlattı hem onlardan destek istedi.

Merkezefendi Belediye Başkanlığı için ilçede yaptığı çalışmalar ile her geçen gün popülaritesini arttıran Cumhur İttifakı’nın Adayı Ekrem Başer, eşi Seda Başer ile çıktığı pazar alışverişinde samimi mütevazi ve içten tavırlarıyla dikkat çekti. Seçim çalışmalarının ilk gününden itibaren gösterişten ve kalabalık seçim gezilerinden uzak durmaya çalışan genç isim,  yine aynı kırmızı çizgisiyle her zaman alışveriş yaptığı Servergazi Pazar Yeri’ndeydi.

 

Bir taraftan eşi Seda Başer ile pazar ihtiyacını karşılayan Başer,mümkün olduğunca pazarda bulunan herkes ile temas kurmaya çalıştı. Genç çift pazar alışverişini yaparken projelerini anlatıp esnaf ve semt sakinlerinden destek istedi.

“BU BİZDEN OLSUN”

Güler yüzlü ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Başer Çitfi’ne her zaman olduğu gibi ilgi yoğundu. Pazar esnafından önemli bir kısmı Başer’den alışverişi karşılığında ücret almak istemedi. Ancak seçimlerin favori ismi Ekrem Başer “Ticaret ayrı, ziyaret ayrı” diyerek esnafın jestini her seferinde geri çevirdi.

PROJELERİNİ TEK TEK ANLATTI

Diğer taraftan eşi ile birlikte yanlarında götürdükleri seçim bildirgelerini de dağıtan Başer, “Merkezefendi için neler yapacaksınız?” diye soranlara bildirgesinde bulunan projelerini tek tek anlattı. Güler yüzlü Başer Çifti, pazar alışverişinin ardından bölgedeki esnafıda turladı.

GO KARTI BEKLİYORUZ EKREM AMCA
Pazar çıkışında küçük bir Merkezefendi sakini, Başer çiftinin yolunu keserek “Go Kart projenizi bekliyoruz Ekrem Amca” diye seslendi. Başer, bunun üzerine görevi gelir gelmez bu projeyi hayata geçirecekleri sözünü verdi. Küçük çocuk, annesini ikna ettiğini de ekleyip “annem size oy verecek” diye seslendi. Başer çifti ve ile genç semt sakini arasında geçen sıcak diyalog görenleri gülümsetti. 

VİDEO İÇİN TIKLAYIN!

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.