Başer Çiftinden Örnek Davranış

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 14.02.2024 - 23:00, Güncelleme: 14.02.2024 - 23:00
 

Başer Çiftinden Örnek Davranış

AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, eşiyle birlikte 14 Şubat Sevgililer Günü’nde örnek bir davranışa imza atarak hatıra ormanında fidan dikti. Başer’in sosyal medyada yayınladığı görüntüler, takipçilerinin büyük beğenisini kazandı.

Cumhur İttifakı’nın dinamik kişiliğiyle dikkat çeken AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, ile 14 Şubat Sevgililer Günü için herkese örnek olacak bir kutlamaya imza attı. Eşi Seda Başer ile birlikte Göveçlik Mahallesi’nde bulunan hatıra ormanına çam fidanı diken Ekrem Başer, kutlama mesajı verdiği videoyu günün erken saatlerinde sosyal medya hesaplarından yayınladı. Başer’in videosuna kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum yağdı. “Sevgi Paylaştıkça Güzel” Eşiyle birlikte fidan dikiminden görüntülerin bulunduğu ve kutlama mesajı içeren filmi “Sevgi paylaştıkça güzel” notuyla paylaşan AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, doğa sevgisine ilişkin önemli mesajlar da verdi. Başer, samimi mesajında “Doğayla olan ilişkimiz tıpkı sevgilimizle olan ilişkimiz gibi sevgi ve özen gerektirir. Biz insan sevgisini, doğa sevgisiyle bütünleştirmiş bir belediyecilik anlayışını benimsiyoruz. Gelecek nesillere daha sürdürülebilir ve daha temiz bir çevre bırakmak için, gelin siz de bu Sevgililer Günü’nde en sevdiğinizle birlikte sevgili doğaya bir fidan hediye edin. Sevgililer Gününüz kutlu olsun” ifadelerini kullandı.
AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, eşiyle birlikte 14 Şubat Sevgililer Günü’nde örnek bir davranışa imza atarak hatıra ormanında fidan dikti. Başer’in sosyal medyada yayınladığı görüntüler, takipçilerinin büyük beğenisini kazandı.

Cumhur İttifakı’nın dinamik kişiliğiyle dikkat çeken AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, ile 14 Şubat Sevgililer Günü için herkese örnek olacak bir kutlamaya imza attı. Eşi Seda Başer ile birlikte Göveçlik Mahallesi’nde bulunan hatıra ormanına çam fidanı diken Ekrem Başer, kutlama mesajı verdiği videoyu günün erken saatlerinde sosyal medya hesaplarından yayınladı. Başer’in videosuna kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum yağdı.

“Sevgi Paylaştıkça Güzel”

Eşiyle birlikte fidan dikiminden görüntülerin bulunduğu ve kutlama mesajı içeren filmi “Sevgi paylaştıkça güzel” notuyla paylaşan AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, doğa sevgisine ilişkin önemli mesajlar da verdi. Başer, samimi mesajında “Doğayla olan ilişkimiz tıpkı sevgilimizle olan ilişkimiz gibi sevgi ve özen gerektirir. Biz insan sevgisini, doğa sevgisiyle bütünleştirmiş bir belediyecilik anlayışını benimsiyoruz. Gelecek nesillere daha sürdürülebilir ve daha temiz bir çevre bırakmak için, gelin siz de bu Sevgililer Günü’nde en sevdiğinizle birlikte sevgili doğaya bir fidan hediye edin. Sevgililer Gününüz kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.