Başer’den Merkezefendi’ ye kadın ve aile sağlıklı yaşam merkezleri projesi!

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 13.03.2024 - 13:42, Güncelleme: 13.03.2024 - 13:42
 

Başer’den Merkezefendi’ ye kadın ve aile sağlıklı yaşam merkezleri projesi!

Cumhur İttifakı Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in projeleri arasındaki “Kadın ve Aile Sağlıklı Yaşam Merkezleri”, aile kurumunun korunması konusunda kadın ve çocuklara, mental ve psikilojik destek verecek.

Cumhur İttifakı'nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer,dikkat çeken projeleri seçmende heyecan yaratıyor. Başer’in önemli projelerinden biri de özellikle kadın ve çocuklar üzerine odaklanacak Kadın ve Aile Sağlıklı Yaşam Merkezleri. Projeye göre Merkezefendi’nin farklı bölgelerinde yapılacak olan bu merkezler, fiziksel ve mental sağlık alanında çeşitli hizmetler sunacak. Özellikle kadınlara ve çocuklara yönelik psikolojik desteklerin de sunulacağı bu merkezlerdeki tüm hizmetler ücretsiz verilecek. UZMAN DOKTORLAR TAKİP EDECEK “Kadınlar, toplumun temel yapı taşlarından biridir. Onların güçlenmesi, aynı zamanda toplumun güçlenmesi anlamına gelir. Bu nedenle Kadın ve Aile Sağlıklı Yaşam Merkezleri, özellikle kadınların ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetleri konusunda önemli projelerimizin arasında” diyen AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, bu merkezlerde kadınların doğum öncesi ve sonrasında uzman doktorlar tarafından takip edileceğini belirtti. PSİKOLOJİK DESTEK PROGRAMLARI DÜZENLENECEK AK Parti’nin Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in bu projesinden çocuklar da faydalanabilecek. Bu merkezlerde çocuklara yönelik psikolojik destek programları düzenlenecek, ebeveynlik becerilerinin geliştirilmesine yardımcı olunacak ve pedagog desteği sunulacak. Böylece çocukların psiko-sosyal gelişimi desteklenerek, sorunların erken dönemde tespit edilip çözüme kavuşturulabilmesi amaçlanıyor. Diğer taraftan bu merkezlere spor salonları da dahil edilerek aile bireylerinin günlük hayatlarına sağlıklı bir şekilde devam etmelerine olanak tanınacak, herkes için uygun sportif etkinlikler düzenlenecek. Cumhur İttifakı'nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in açıkladığı Kadın ve Aile Sağlıklı Yaşam Merkezi Projesi, Merkazefendi’deki ailelerin daha iyi koşullarda ve daha sağlıklı yaşamasını hedefliyor.
Cumhur İttifakı Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in projeleri arasındaki “Kadın ve Aile Sağlıklı Yaşam Merkezleri”, aile kurumunun korunması konusunda kadın ve çocuklara, mental ve psikilojik destek verecek.

Cumhur İttifakı'nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer,dikkat çeken projeleri seçmende heyecan yaratıyor. Başer’in önemli projelerinden biri de özellikle kadın ve çocuklar üzerine odaklanacak Kadın ve Aile Sağlıklı Yaşam Merkezleri. Projeye göre Merkezefendi’nin farklı bölgelerinde yapılacak olan bu merkezler, fiziksel ve mental sağlık alanında çeşitli hizmetler sunacak. Özellikle kadınlara ve çocuklara yönelik psikolojik desteklerin de sunulacağı bu merkezlerdeki tüm hizmetler ücretsiz verilecek.

UZMAN DOKTORLAR TAKİP EDECEK

“Kadınlar, toplumun temel yapı taşlarından biridir. Onların güçlenmesi, aynı zamanda toplumun güçlenmesi anlamına gelir. Bu nedenle Kadın ve Aile Sağlıklı Yaşam Merkezleri, özellikle kadınların ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetleri konusunda önemli projelerimizin arasında” diyen AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, bu merkezlerde kadınların doğum öncesi ve sonrasında uzman doktorlar tarafından takip edileceğini belirtti.

PSİKOLOJİK DESTEK PROGRAMLARI DÜZENLENECEK

AK Parti’nin Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in bu projesinden çocuklar da faydalanabilecek. Bu merkezlerde çocuklara yönelik psikolojik destek programları düzenlenecek, ebeveynlik becerilerinin geliştirilmesine yardımcı olunacak ve pedagog desteği sunulacak. Böylece çocukların psiko-sosyal gelişimi desteklenerek, sorunların erken dönemde tespit edilip çözüme kavuşturulabilmesi amaçlanıyor.

Diğer taraftan bu merkezlere spor salonları da dahil edilerek aile bireylerinin günlük hayatlarına sağlıklı bir şekilde devam etmelerine olanak tanınacak, herkes için uygun sportif etkinlikler düzenlenecek. Cumhur İttifakı'nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in açıkladığı Kadın ve Aile Sağlıklı Yaşam Merkezi Projesi, Merkazefendi’deki ailelerin daha iyi koşullarda ve daha sağlıklı yaşamasını hedefliyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.