Başkan Arslan Bayan Personellerinin 'Kadınlar Günü'nü kutladı

DENİZLİ 09.03.2021 - 08:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Başkan Arslan Bayan Personellerinin 'Kadınlar Günü'nü kutladı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Çameli Belediyesinde çalışmakta olan kadın personellerle bir araya gelen Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan hem belediye çalışanlarına ve ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarda ve esnaf bayan çalışan bayanlara dezenfekte ve maske hediyesi verdi.   Başkan Arslan “Dünya var olduğundan bu yana topluma yön veren, ailenin ve dolayısıyla toplumun temel taşı kadınlarımız olmuştur. Hayatın temelinin sevgiden ibaret olduğunu bizlere hatırlatan, eğiten, yetiştiren yine kadınlarımızdır. Çameli Belediyesi olarak kadınlarımıza yönelik ve onlara değer veren hizmetlerimize devam ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Başta şehit anneleri olmak üzere, fedakarlıkları ve sevgileriyle hayatımıza anlam katan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, huzurlu ve sağlıklı bir yaşam diliyoruz dedi.  

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Çameli Belediyesinde çalışmakta olan kadın personellerle bir araya gelen Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan hem belediye çalışanlarına ve ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarda ve esnaf bayan çalışan bayanlara dezenfekte ve maske hediyesi verdi.

 

Başkan Arslan “Dünya var olduğundan bu yana topluma yön veren, ailenin ve dolayısıyla toplumun temel taşı kadınlarımız olmuştur. Hayatın temelinin sevgiden ibaret olduğunu bizlere hatırlatan, eğiten, yetiştiren yine kadınlarımızdır. Çameli Belediyesi olarak kadınlarımıza yönelik ve onlara değer veren hizmetlerimize devam ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Başta şehit anneleri olmak üzere, fedakarlıkları ve sevgileriyle hayatımıza anlam katan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, huzurlu ve sağlıklı bir yaşam diliyoruz dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.