Başkan Arslan Bu Bayram da Gönüllere Dokundu

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 25.07.2021 - 14:52, Güncelleme: 25.07.2021 - 14:52
 

Başkan Arslan Bu Bayram da Gönüllere Dokundu

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Kurban Bayramı nedeniyle mahalle ziyaretleri yaparak vatandaşlarla bayramlaştı. Hasta ve yaşlıları evlerinde ziyaret eden genç ve çocuklarla da yakından ilgilendi.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Fethi Uğur ve Ak Parti İlçe Teşkilatının tüm kademelileri, mahalle muhtarları ve partililerle birlikte bayram ziyaretlerine katıldı. Bayramın 1.günü mesai yapan belediye personeliyle bir araya gelen Başkan Arslan, özverili çalışmaları nedeniyle personeline teşekkür ederek bayramlarını kutladı. Bayramın ikinci, üçüncü günü ilçeyi adeta karış karış gezen Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz ve Ak Parti İlçe Teşkilatı düğün, şehit aileleri, nişan, nikah, hasta, yaşlı ve taziye ziyaretleri yapıp vatandaşlarla bir araya geldi. Mahallelerdeki esnaflarla sohbet gerçekleşti esnafın sorunlarını dinleyen yine burada vatandaşlarla bayramlaştı. Kendisine gösterilen yoğun ilgiden oldukça memnun olan Arslan, çocuklarla da yakından ilgilendi. BU BAYRAM GÖNÜLLERE DOKUNDUK Başkan Arslan, “Bir Kurban Bayramı’nda da vatandaşlarımızla birlikte bir aradaydık. Gençlerimizin Mutluluklarına şahit olduk Hasta Ziyaretlerimizi, Şehit yakınlarımızı, taziye ziyaretleri gerçekleştirip acılarını paylaştık, Mahalledeki vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorun, istek ve taleplerini dinledik notumuzu alarak gerekli birimlerimize ilettik. Son 3 bayramdır pandemi dolasıyla bayram heyecanın doya doya yaşanmadığını hatırlatan Başkan Arslan Gecen Bayram da yasaklıydı biliyorsunuz bu bayram tüm gönüllere dokunduk rabbim inşallah eksiliğini vermesin bayramlar her hâlükârda kardeşlerin dostların buluşmasıdır. Küslerin barışmasıdır Ama BU Bayram Kurban Bayramı yardımlaşmanın ve velhasıl Allah kurban olmak adına kurbanların da taktım edildiği bir bayramdır Allah herkesin ibadetlerini kabul etsin” dedi. Çocuklara oyuncak ve çeşitli hediyeler veren Başkan Arslan, yine hasta ziyaretlerinde bulunup geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Arslan çocuklarla fotoğraf çektirmeyi vermeyi ihmal etmedi.
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Kurban Bayramı nedeniyle mahalle ziyaretleri yaparak vatandaşlarla bayramlaştı. Hasta ve yaşlıları evlerinde ziyaret eden genç ve çocuklarla da yakından ilgilendi.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Fethi Uğur ve Ak Parti İlçe Teşkilatının tüm kademelileri, mahalle muhtarları ve partililerle birlikte bayram ziyaretlerine katıldı. Bayramın 1.günü mesai yapan belediye personeliyle bir araya gelen Başkan Arslan, özverili çalışmaları nedeniyle personeline teşekkür ederek bayramlarını kutladı.

Bayramın ikinci, üçüncü günü ilçeyi adeta karış karış gezen Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz ve Ak Parti İlçe Teşkilatı düğün, şehit aileleri, nişan, nikah, hasta, yaşlı ve taziye ziyaretleri yapıp vatandaşlarla bir araya geldi. Mahallelerdeki esnaflarla sohbet gerçekleşti esnafın sorunlarını dinleyen yine burada vatandaşlarla bayramlaştı. Kendisine gösterilen yoğun ilgiden oldukça memnun olan Arslan, çocuklarla da yakından ilgilendi.

BU BAYRAM GÖNÜLLERE DOKUNDUK

Başkan Arslan, “Bir Kurban Bayramı’nda da vatandaşlarımızla birlikte bir aradaydık. Gençlerimizin Mutluluklarına şahit olduk Hasta Ziyaretlerimizi, Şehit yakınlarımızı, taziye ziyaretleri gerçekleştirip acılarını paylaştık, Mahalledeki vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorun, istek ve taleplerini dinledik notumuzu alarak gerekli birimlerimize ilettik. Son 3 bayramdır pandemi dolasıyla bayram heyecanın doya doya yaşanmadığını hatırlatan Başkan Arslan Gecen Bayram da yasaklıydı biliyorsunuz bu bayram tüm gönüllere dokunduk rabbim inşallah eksiliğini vermesin bayramlar her hâlükârda kardeşlerin dostların buluşmasıdır. Küslerin barışmasıdır Ama BU Bayram Kurban Bayramı yardımlaşmanın ve velhasıl Allah kurban olmak adına kurbanların da taktım edildiği bir bayramdır Allah herkesin ibadetlerini kabul etsin” dedi.

Çocuklara oyuncak ve çeşitli hediyeler veren Başkan Arslan, yine hasta ziyaretlerinde bulunup geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Arslan çocuklarla fotoğraf çektirmeyi vermeyi ihmal etmedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.