Başkan Arslan; “İlçemize bir gölet daha kazandırıyoruz”

ÇAMELİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 23.08.2022 - 16:04, Güncelleme: 23.08.2022 - 16:04
 

Başkan Arslan; “İlçemize bir gölet daha kazandırıyoruz”

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Kolak Gölet’i Proje ihalesi gerçekleştirildiğini müjdesini verdi

Gölet’inin tamamlanmasından sonra Kolak Gölet’inin mahallenin geleceğini şekillendirdiğini hatırlatan Başkan Arslan, “Tarımsal alanda gelişme kaydedeceğini söyledi. Yapılan göletler bölgenin ekonomik yapısını değiştirdiği gibi tarımsal değişikliğin yapılmasına neden olacağını belirten Başkan Arslan, “Kolak Mahallemizde gölette depolanacak 350.000 m3 su ile hayvan içme suyu karşılanacak ve 1000 dekar arazi sulanabilecek. Çameli ilçemizde sulanmayan tek karış arazi bırakmayacağız. Gölet Çalışmaları için başta, Tarım ve Orman İşleri Bakanımız Vahit Kirişçi’ye , Denizli Ak Parti Milletvekillerimize, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akca ‘ya , 21.Bölge Müdürümüz Emrah Köleoğlu 212.Denizli Şube Müdürü Kemal Özsoy ,Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ederim” Müjdeler vermeye devam edeceğiz. İlçemize ve Mahallemize hayırlı olsun” dedi.
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Kolak Gölet’i Proje ihalesi gerçekleştirildiğini müjdesini verdi

Gölet’inin tamamlanmasından sonra Kolak Gölet’inin mahallenin geleceğini şekillendirdiğini hatırlatan Başkan Arslan, “Tarımsal alanda gelişme kaydedeceğini söyledi.

Yapılan göletler bölgenin ekonomik yapısını değiştirdiği gibi tarımsal değişikliğin yapılmasına neden olacağını belirten Başkan Arslan, “Kolak Mahallemizde gölette depolanacak 350.000 m3 su ile hayvan içme suyu karşılanacak ve 1000 dekar arazi sulanabilecek. Çameli ilçemizde sulanmayan tek karış arazi bırakmayacağız. Gölet Çalışmaları için başta, Tarım ve Orman İşleri Bakanımız Vahit Kirişçi’ye , Denizli Ak Parti Milletvekillerimize, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akca ‘ya , 21.Bölge Müdürümüz Emrah Köleoğlu 212.Denizli Şube Müdürü Kemal Özsoy ,Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ederim” Müjdeler vermeye devam edeceğiz. İlçemize ve Mahallemize hayırlı olsun” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.