Başkan Arslan, karla mücadeleyi yerinde inceledi

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 27.01.2022 - 11:21, Güncelleme: 27.01.2022 - 11:21
 

Başkan Arslan, karla mücadeleyi yerinde inceledi

Çameli İlçesi’nde yoğun kar yağışından sonra belediye ekiplerinin ilçede devam eden karla mücadele çalışmalarını Belediye Başkanı Cengiz Arslan yerinde inceledi.

Çameli Belediye Fen İşleri Müdürlüğü karla mücadele ekipleri ilçede etkili olan kar yağışı sonrası olumsuz etkilerini en aza indirmek için çalışmalarına devam ediyor. İlçede yapılan karla mücadeleyi Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Başkan Yardımcısı Fethi Uğur ile birlikte sahada incelmelerde bulundu. BAŞKAN ARSLAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ Tüm iş makinelerinin faaliyette olduğu çalışmalarda ilçe merkezindeki ana arterlerde ve mahallelerde kar küreme, yol açma, tuzlamaların aralıksız sürmesi talimatını veren Başkan Arslan, sahadaki denetimleri esnasında çalışma yapılan mahallelerde muhtar ve vatandaşlarla istişarelerde bulundu. Muhtarlar ve vatandaşlarla sohbet eden Arslan, “Mecbur kalmadıkça özel araçlarımızla dışarı çıkmayalım. Araçlarımıza muhakkak kar lastiği taktıralım zincirsiz yola çıkmayalım” dedi. “TÜM YOLLARIMIZ AÇIK DURUMDA” Başkan Arslan; “Çameli Belediyemizin ve Denizli Büyükşehir Belediyesinin Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından kırsal mahalleler, şehir merkezi, ana arterler ve ara sokaklarda kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gece ve gündüz ekipler tarafından yapılan düzenli çalışmayla birlikte araç ve yaya trafiğinde sorun yaşanmadı. Kar küreme araçlarıyla yollar açık tutulurken, kaldırımlarda temizleme çalışmaları gerçekleştiriliyor. PERSONELE TEŞEKKÜR Vatandaşımıza hizmet noktasında birlikte mesai harcadığımız değerli personelimiz ile bir araya geldik. Çameli'ye hizmet için fedakârca çalışan, gecesini gündüzüne katan siz değerli çalışma arkadaşlarıma Çameli halkı adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Çameli İlçesi’nde yoğun kar yağışından sonra belediye ekiplerinin ilçede devam eden karla mücadele çalışmalarını Belediye Başkanı Cengiz Arslan yerinde inceledi.

Çameli Belediye Fen İşleri Müdürlüğü karla mücadele ekipleri ilçede etkili olan kar yağışı sonrası olumsuz etkilerini en aza indirmek için çalışmalarına devam ediyor. İlçede yapılan karla mücadeleyi Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Başkan Yardımcısı Fethi Uğur ile birlikte sahada incelmelerde bulundu.

BAŞKAN ARSLAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Tüm iş makinelerinin faaliyette olduğu çalışmalarda ilçe merkezindeki ana arterlerde ve mahallelerde kar küreme, yol açma, tuzlamaların aralıksız sürmesi talimatını veren Başkan Arslan, sahadaki denetimleri esnasında çalışma yapılan mahallelerde muhtar ve vatandaşlarla istişarelerde bulundu. Muhtarlar ve vatandaşlarla sohbet eden Arslan, “Mecbur kalmadıkça özel araçlarımızla dışarı çıkmayalım. Araçlarımıza muhakkak kar lastiği taktıralım zincirsiz yola çıkmayalım” dedi.

“TÜM YOLLARIMIZ AÇIK DURUMDA”

Başkan Arslan; “Çameli Belediyemizin ve Denizli Büyükşehir Belediyesinin Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından kırsal mahalleler, şehir merkezi, ana arterler ve ara sokaklarda kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gece ve gündüz ekipler tarafından yapılan düzenli çalışmayla birlikte araç ve yaya trafiğinde sorun yaşanmadı. Kar küreme araçlarıyla yollar açık tutulurken, kaldırımlarda temizleme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

PERSONELE TEŞEKKÜR

Vatandaşımıza hizmet noktasında birlikte mesai harcadığımız değerli personelimiz ile bir araya geldik. Çameli'ye hizmet için fedakârca çalışan, gecesini gündüzüne katan siz değerli çalışma arkadaşlarıma Çameli halkı adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.