Başkan Arslan Mahalle Gezilerine Devam Ediyor

DENİZLİ 22.12.2017 - 13:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Arslan Mahalle Gezilerine Devam Ediyor

Sorunlara yerinde çözüm hedefi ile çalışmalar yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ilçede bulunan 31 mahalleyi tek tek gezerek vatandaşlarla bir araya geliyor.     Mahalle'nin beklenti, talep ve sorunlarını yaşadıkları mahallelerde dinleyerek çözüm üreten Başkan Arslan Çameli İlçesi Kolak Mahallesini ziyaret etti. Kolak Mahalle Muhtarı Mustafa Adak ve Meclis Üyesi Yücel Erdoğan birlikte yerinde incelemeler yapan Arslan , vatandaşları da dinledi.     Örtü Altı Sebze Üretenleri Dinledi   Mahalle gezilerinde aynı zamanda Çameli'de Örtü Altı Sebzeciliğin yaygınlaşması nedeniyle sera işleri ile uğraşan çiftçilerinde istek ve taleplerini dinledi.   Başkan Cengiz Arslan mahallerini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kolak  Mahalle Muhtarı Mustafa Adak “Mahallemize yapılan hizmetler için çok teşekkür ederiz” dedi. Belediyeden istedikleri şeylerin en kısa zamanda yapıldığını ifade etti.   Vatandaşların isteklerini yerine getirmek için çalıştıklarını ifade eden Başkan Arslan ‘Ortak akıl ilkemizle vatandaşlarımızın da fikirlerini alarak hareket ediyoruz. Bu nedenle de alanlara inerek Çameli'lierle biraraya gelmeye çalışıyoruz” dedi.      

Sorunlara yerinde çözüm hedefi ile çalışmalar yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ilçede bulunan 31 mahalleyi tek tek gezerek vatandaşlarla bir araya geliyor.

 

 

Mahalle'nin beklenti, talep ve sorunlarını yaşadıkları mahallelerde dinleyerek çözüm üreten Başkan Arslan Çameli İlçesi Kolak Mahallesini ziyaret etti. Kolak Mahalle Muhtarı Mustafa Adak ve Meclis Üyesi Yücel Erdoğan birlikte yerinde incelemeler yapan Arslan , vatandaşları da dinledi.

 

 

Örtü Altı Sebze Üretenleri Dinledi

 

Mahalle gezilerinde aynı zamanda Çameli'de Örtü Altı Sebzeciliğin yaygınlaşması nedeniyle sera işleri ile uğraşan çiftçilerinde istek ve taleplerini dinledi.

 

Başkan Cengiz Arslan mahallerini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kolak  Mahalle Muhtarı Mustafa Adak “Mahallemize yapılan hizmetler için çok teşekkür ederiz” dedi. Belediyeden istedikleri şeylerin en kısa zamanda yapıldığını ifade etti.

 

Vatandaşların isteklerini yerine getirmek için çalıştıklarını ifade eden Başkan Arslan ‘Ortak akıl ilkemizle vatandaşlarımızın da fikirlerini alarak hareket ediyoruz. Bu nedenle de alanlara inerek Çameli'lierle biraraya gelmeye çalışıyoruz” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.