Başkan Arslan Mahalle Gezilerine Devam Ediyor

DENİZLİ 23.01.2017 - 16:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Arslan Mahalle Gezilerine Devam Ediyor

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, mahallelerdeki sorunların yerinde tespiti ve çözümüne yönelik gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam ediyor.

Sokakları gezerken vatandaşlarımızın bizden ne beklediğini, nasıl değişiklikler istediğini daha net görüyoruz dedi .Onlarla sohbet etme şansı yakalıyoruz   Başkan Cengiz Arslan, mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini dinleyerek, çözümler konusunda ivedilikle harekete geçileceğini belirtti.Belediye olarak hizmet ve projelerin hayata geçirilmesi yönünde canla başla çalıştıklarını anlatan Arslan, "Mahalle muhtarlarımızı düzenli aralıklarla ziyaret etmeye, onların sorunlarını dinlemeye çözüm bulunması noktasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunmaya gayret ediyoruz Ve bu anlamda her talebi dikkate almaya çalışıyoruz. Bu yüzden yerinde görelim, yerinde inceleyelim istiyoruz.     Ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri de mahallelerine yaptığı çalışmalardan dolayı Başkan Arslan'a teşekkür ettiler.  
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, mahallelerdeki sorunların yerinde tespiti ve çözümüne yönelik gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam ediyor.

Sokakları gezerken vatandaşlarımızın bizden ne beklediğini, nasıl değişiklikler istediğini daha net görüyoruz dedi .Onlarla sohbet etme şansı yakalıyoruz

 

Başkan Cengiz Arslan, mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini dinleyerek, çözümler konusunda ivedilikle harekete geçileceğini belirtti.Belediye olarak hizmet ve projelerin hayata geçirilmesi yönünde canla başla çalıştıklarını anlatan Arslan, "Mahalle muhtarlarımızı düzenli aralıklarla ziyaret etmeye, onların sorunlarını dinlemeye çözüm bulunması noktasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunmaya gayret ediyoruz Ve bu anlamda her talebi dikkate almaya çalışıyoruz. Bu yüzden yerinde görelim, yerinde inceleyelim istiyoruz.

 

 

Ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri de mahallelerine yaptığı çalışmalardan dolayı Başkan Arslan'a teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.