Başkan Arslan’dan, Karla Mücadele Teşekkürü

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 28.01.2022 - 17:10, Güncelleme: 28.01.2022 - 17:13
 

Başkan Arslan’dan, Karla Mücadele Teşekkürü

Yoğun kar yağışının yaşandığı Çameli’de, karla mücadelede destek ve emekleri ile bu zorlu süreçten başarılı bir şekilde çıktıklarını belirten Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, herkese teşekkür etti.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan yaptığı teşekkür açıklamasında; Bu hafta tüm Türkiye’de olduğu gibi Çameli’mizde yoğun bir kar yağışı ile geçti. Bizim bu kar yağışı sırasındaki amacımız her yere ulaşabilmek her yerdeki vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı yapmaktı. KARLA MÜCADELEYİ BAŞARILI BİR ŞEKİLDE ATLATTIK Meteoroloji farklı zamanlarla yeniden uyarılar yapıyor. Ama biz her zaman olduğu gibi mücadeleye karşı organize bir şekilde hazırlandık. Ekiplerin nere de, nasıl çalışacağını ve bu çalışma sonucunda neyi başaracağımızı gördük.  Hemşerilerimizin daha rahat ulaşım sağlaması amacıyla 7-24 sahada olarak karla mücadeleyi başarılı bir şekilde atlattık. Tüm ekibimizle kar temizleme çalışmasında gece-gündüz fedakarca çalışan Büyükşehir ve Belediye personeline emeklerinden dolayı teşekkür ederim. HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ Bu zorlu günlerimizde koordinasyon ve personel sürecinde bizim her zaman yanımızda olan ilçe Kaymakamımız Kerem Yenigün’ e, destek olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a bütün kurum amirlerine, karayolları ekiplerimize, bizlere greyder desteği veren Denizli Orman Bölge Müdürü Erhan Çetinkaya’ya,  günlerdir kar ile mücadelemizde her zaman yanımızda olan kıymetli muhtarlarımıza, sağlık ekiplerimize teşekkür ederiz. Bu çalışmamızda şunu gördük ki vatandaşlarımız bizleri ve ekiplerimizi sahada görünce bu çalışmayı ne kadar fedakarca yaptığımızın farkına vardılar. Bu noktada bizlere teşekkür ettiler. Bizleri anlayışla karşılayan tüm Çameli halkına teşekkür ederiz. YOLLARIMIZ AÇIK DURUMDA Yoğun kar yağışının ardından ilçemiz insanının yaşamını kolaylaştırmak için kar temizleme ve yol açma çalışmalarında başarılı bir sınav verdik. Mutluyuz, bugünden itibaren ilçemiz genelinde tüm yollarımız trafiğe açmış bulunmaktayız. Hava sıcaklığının geceleri -10 ve-15 derecelere düşmesi ile buzlanma halen devam etmektedir. Sürücülerimizin ve vatandaşlarımızın daha dikkatli olmasını, gerekli önlemlerini almasını rica ederiz. Herkes sağlıklı ve bereketli günler diliyoruz.”
Yoğun kar yağışının yaşandığı Çameli’de, karla mücadelede destek ve emekleri ile bu zorlu süreçten başarılı bir şekilde çıktıklarını belirten Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, herkese teşekkür etti.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan yaptığı teşekkür açıklamasında; Bu hafta tüm Türkiye’de olduğu gibi Çameli’mizde yoğun bir kar yağışı ile geçti. Bizim bu kar yağışı sırasındaki amacımız her yere ulaşabilmek her yerdeki vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı yapmaktı.

KARLA MÜCADELEYİ BAŞARILI BİR ŞEKİLDE ATLATTIK

Meteoroloji farklı zamanlarla yeniden uyarılar yapıyor. Ama biz her zaman olduğu gibi mücadeleye karşı organize bir şekilde hazırlandık. Ekiplerin nere de, nasıl çalışacağını ve bu çalışma sonucunda neyi başaracağımızı gördük.  Hemşerilerimizin daha rahat ulaşım sağlaması amacıyla 7-24 sahada olarak karla mücadeleyi başarılı bir şekilde atlattık. Tüm ekibimizle kar temizleme çalışmasında gece-gündüz fedakarca çalışan Büyükşehir ve Belediye personeline emeklerinden dolayı teşekkür ederim.

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ

Bu zorlu günlerimizde koordinasyon ve personel sürecinde bizim her zaman yanımızda olan ilçe Kaymakamımız Kerem Yenigün’ e, destek olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a bütün kurum amirlerine, karayolları ekiplerimize, bizlere greyder desteği veren Denizli Orman Bölge Müdürü Erhan Çetinkaya’ya,  günlerdir kar ile mücadelemizde her zaman yanımızda olan kıymetli muhtarlarımıza, sağlık ekiplerimize teşekkür ederiz. Bu çalışmamızda şunu gördük ki vatandaşlarımız bizleri ve ekiplerimizi sahada görünce bu çalışmayı ne kadar fedakarca yaptığımızın farkına vardılar. Bu noktada bizlere teşekkür ettiler. Bizleri anlayışla karşılayan tüm Çameli halkına teşekkür ederiz.

YOLLARIMIZ AÇIK DURUMDA

Yoğun kar yağışının ardından ilçemiz insanının yaşamını kolaylaştırmak için kar temizleme ve yol açma çalışmalarında başarılı bir sınav verdik. Mutluyuz, bugünden itibaren ilçemiz genelinde tüm yollarımız trafiğe açmış bulunmaktayız. Hava sıcaklığının geceleri -10 ve-15 derecelere düşmesi ile buzlanma halen devam etmektedir. Sürücülerimizin ve vatandaşlarımızın daha dikkatli olmasını, gerekli önlemlerini almasını rica ederiz. Herkes sağlıklı ve bereketli günler diliyoruz.”

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.