Başkan Arslan’dan yatırım yapmak isteyen yatırımcılara davet

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 23.05.2022 - 11:10, Güncelleme: 23.05.2022 - 11:10
 

Başkan Arslan’dan yatırım yapmak isteyen yatırımcılara davet

Denizli’nin Çameli İlçesi’nin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile yatırım ve teşvik kapsamında yatırımlarda devlet yardımları hakkında kararda değişiklik yapılmasına dair karar ile ilçe bazlı teşvik sistemine dahil edildi. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, tüm yatırımcıları ilçeye davet etti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Yatırım ve Teşvik kapsamında Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar" ile Çameli, ilçe bazlı teşvik sistemine dahil edildi. “Teşvik kararı büyük heyecan yarattı” Yürürlüğe giren yatırım teşvik sisteminin ilçenin kalkınmasını hızlandıracak ve istihdam sorununu çözecek nitelikte olduğuna İlçeye gelecek yatırımların hem ilçenin kalkınması hem yörenin tanıtılması hem de göç sorunun çözülmesi anlamında büyük fayda sağlayacağına işaret eden Başkan Arslan; " Teşvik kararı bizlerde büyük heyecan yarattı. Belediye olarak ilçemize yatırım yapmak isteyen iş insanlarını desteklemeye devam ediyoruz. Bu vesileyle tüm yatırımcıları ilçemize davet ediyoruz. İstihdam ve katma değerle güzel ilçemizin ekonomisini güçlendiren yatırımcılarımıza ve ilçemize şimdiden hayırlı uğurlu olsun. İlçemiz adına Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi. İlçede, faaliyet gösteren işyerleri veya ilçede yatırım yapmak isteyen yatırımcıların https://www.sanayi.gov.tr/destek-ve-tesvikler/yatirim-tesvik-sistemleri linkinde yer alan teşvik sistemindeki tablo da yer alan listeden bulabilecekleri belirtildi.
Denizli’nin Çameli İlçesi’nin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile yatırım ve teşvik kapsamında yatırımlarda devlet yardımları hakkında kararda değişiklik yapılmasına dair karar ile ilçe bazlı teşvik sistemine dahil edildi. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, tüm yatırımcıları ilçeye davet etti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Yatırım ve Teşvik kapsamında Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar" ile Çameli, ilçe bazlı teşvik sistemine dahil edildi.

“Teşvik kararı büyük heyecan yarattı”

Yürürlüğe giren yatırım teşvik sisteminin ilçenin kalkınmasını hızlandıracak ve istihdam sorununu çözecek nitelikte olduğuna İlçeye gelecek yatırımların hem ilçenin kalkınması hem yörenin tanıtılması hem de göç sorunun çözülmesi anlamında büyük fayda sağlayacağına işaret eden Başkan Arslan; " Teşvik kararı bizlerde büyük heyecan yarattı. Belediye olarak ilçemize yatırım yapmak isteyen iş insanlarını desteklemeye devam ediyoruz. Bu vesileyle tüm yatırımcıları ilçemize davet ediyoruz.

İstihdam ve katma değerle güzel ilçemizin ekonomisini güçlendiren yatırımcılarımıza ve ilçemize şimdiden hayırlı uğurlu olsun. İlçemiz adına Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

İlçede, faaliyet gösteren işyerleri veya ilçede yatırım yapmak isteyen yatırımcıların https://www.sanayi.gov.tr/destek-ve-tesvikler/yatirim-tesvik-sistemleri linkinde yer alan teşvik sistemindeki tablo da yer alan listeden bulabilecekleri belirtildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.