Başkan Çobanoğlu: Kılıçdaroğlu’ndan özür bekliyoruz!

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 13.01.2023 - 09:58, Güncelleme: 13.01.2023 - 09:58
 

Başkan Çobanoğlu: Kılıçdaroğlu’ndan özür bekliyoruz!

Vatan Parti Denizli İl Başkanı Mehmet Çobanoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, bugün Denizli’de bir dizi ziyarette bulunacak olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Türk Ordusu hakkındaki sözlerine tepki göstererek kınadıklarını, özür dilemesini beklediklerini belirtti.

Başkan Mehmet Çobanoğlu açıklamasında; "Sayın Kılıçdaroğlu; ilimize hoş geldiniz ve kaybınız için başınız sağ olsun. Ancak 10 Ocak 2023 günü Yüce Meclis kürsüsünden şanlı Türk ordusuna yönelik hakaret dolu sözlerinizi esefle kınıyor ve kabul etmiyoruz.  Açıklamalarınızdaki Türk ordusu; hiçbir zaman ne savaştan ne cepheden kaçmıştır. Bugün Türk ordusu ABD emperyalizminin maşaları FETÖ ve PKK teröristleri ile kahramanca savaşmaktadır. Ordumuz milli ve yerli silahlar edinmekte büyük başarılar kaydetmiştir. Savunma sanayimiz dışa bağımlılıktan hızla kurtulmaktadır. Yüreğinde vatan sevgisi olan, bırakın bir ordu mensubu olmayı her Türk vatandaşı bu başarıdan mutluluk duyar ve alkışlar. Ordumuzun teröre karşı verdiği mücadeleden ve milli savunma sanayimizin gelişmesinden ABD, AB, İsrail ve Yunanistan’ın rahatsız olduğunu biliyoruz. Siz de ordumuza yönelik hakaret dolu açıklamalarınızla bunlarla aynı safa düştüğünüzün farkında mısınız? Sayın Kılıçdaroğlu, Denizlimiz milli mücadelenin önde gelen şehirlerinden biridir.  Hiçbir Denizlili vatansever, ordumuza yönelik hakaret dolu açıklamaları kabul edemez. Müftü Ahmet Hulusi’nin, Necip Ali Küçüka’nın, Mazlum Bababalım’ın kemikleri sızlamaktadır. Milli mücadelede Denizlimiz de mücadeleye önderlik eden dönemin Valisi Sayın Faik Öztrak mezarında isyan etmekte ve sizden özür beklemektedir. Biz Müftü Ahmet Hulusilerin torunu olarak Türkiye’yi böldürmeyeceğiz, ABD’ye teslim etmeyeceğiz, kanlı banyo senaryolarına geçit vermeyeceğiz, kaos planları ile savaşa savaşa hükümet olacağız. Meclise gireceğiz ve üretim devrimini başaracağız. Sayın Kılıçdaroğlu;  sizi Ergenekon tertiplerinden çıkan, 15 Temmuz Amerikancı-FETÖ’cü darbeyi bastıran, PKK’yı hendeklere gömen şanlı Türk ordusuna karşı haddinizi bilmeye ve özür dilemeye davet ediyoruz."
Vatan Parti Denizli İl Başkanı Mehmet Çobanoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, bugün Denizli’de bir dizi ziyarette bulunacak olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Türk Ordusu hakkındaki sözlerine tepki göstererek kınadıklarını, özür dilemesini beklediklerini belirtti.

Başkan Mehmet Çobanoğlu açıklamasında;

"Sayın Kılıçdaroğlu; ilimize hoş geldiniz ve kaybınız için başınız sağ olsun. Ancak 10 Ocak 2023 günü Yüce Meclis kürsüsünden şanlı Türk ordusuna yönelik hakaret dolu sözlerinizi esefle kınıyor ve kabul etmiyoruz. 

Açıklamalarınızdaki Türk ordusu; hiçbir zaman ne savaştan ne cepheden kaçmıştır. Bugün Türk ordusu ABD emperyalizminin maşaları FETÖ ve PKK teröristleri ile kahramanca savaşmaktadır. Ordumuz milli ve yerli silahlar edinmekte büyük başarılar kaydetmiştir. Savunma sanayimiz dışa bağımlılıktan hızla kurtulmaktadır. Yüreğinde vatan sevgisi olan, bırakın bir ordu mensubu olmayı her Türk vatandaşı bu başarıdan mutluluk duyar ve alkışlar.

Ordumuzun teröre karşı verdiği mücadeleden ve milli savunma sanayimizin gelişmesinden ABD, AB, İsrail ve Yunanistan’ın rahatsız olduğunu biliyoruz.

Siz de ordumuza yönelik hakaret dolu açıklamalarınızla bunlarla aynı safa düştüğünüzün farkında mısınız?

Sayın Kılıçdaroğlu, Denizlimiz milli mücadelenin önde gelen şehirlerinden biridir.  Hiçbir Denizlili vatansever, ordumuza yönelik hakaret dolu açıklamaları kabul edemez. Müftü Ahmet Hulusi’nin, Necip Ali Küçüka’nın, Mazlum Bababalım’ın kemikleri sızlamaktadır. Milli mücadelede Denizlimiz de mücadeleye önderlik eden dönemin Valisi Sayın Faik Öztrak mezarında isyan etmekte ve sizden özür beklemektedir.

Biz Müftü Ahmet Hulusilerin torunu olarak Türkiye’yi böldürmeyeceğiz, ABD’ye teslim etmeyeceğiz, kanlı banyo senaryolarına geçit vermeyeceğiz, kaos planları ile savaşa savaşa hükümet olacağız. Meclise gireceğiz ve üretim devrimini başaracağız.

Sayın Kılıçdaroğlu;  sizi Ergenekon tertiplerinden çıkan, 15 Temmuz Amerikancı-FETÖ’cü darbeyi bastıran, PKK’yı hendeklere gömen şanlı Türk ordusuna karşı haddinizi bilmeye ve özür dilemeye davet ediyoruz."

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.