Başkan Doğan’dan Kadir Gecesi Mesajı

DENİZLİ 31.05.2019 - 14:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Doğan’dan Kadir Gecesi Mesajı

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, yayımladığı bir mesajla hemşerilerinin ve tüm İslam âleminin Kadir Gecesi’ni kutladı.   Başkan Doğan, “Birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzur içerisindeki mübarek Ramazan ayının sonuna gelmemizle birlikte manevi duyguların yaşandığı Kadir Gecesi’ni idrak etmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Bu gece bizlere adaleti, barışı, kardeşliği, doğruluğu ve dürüstlüğü anlatan Kur’an-ı Kerim’in inmeye başladığı gecedir. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin bizler için hak, hukuk ve adalet anlayışı yüksek, demokratik bir toplumsağlamasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle birlikte başta Merkezefendili hemşerilerimin olmak üzere, ülkemizin ve İslam âleminin Kadir Gecesi’ni kutluyor, bu özel ve anlamlı gecenin hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, yayımladığı bir mesajla hemşerilerinin ve tüm İslam âleminin Kadir Gecesi’ni kutladı.

 

Başkan Doğan, “Birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzur içerisindeki mübarek Ramazan ayının sonuna gelmemizle birlikte manevi duyguların yaşandığı Kadir Gecesi’ni idrak etmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Bu gece bizlere adaleti, barışı, kardeşliği, doğruluğu ve dürüstlüğü anlatan Kur’an-ı Kerim’in inmeye başladığı gecedir. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin bizler için hak, hukuk ve adalet anlayışı yüksek, demokratik bir toplumsağlamasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle birlikte başta Merkezefendili hemşerilerimin olmak üzere, ülkemizin ve İslam âleminin Kadir Gecesi’ni kutluyor, bu özel ve anlamlı gecenin hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.