Başkan Güngör; “AK Parti Güçlü Bir Ailedir”

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 07.05.2024 - 22:09, Güncelleme: 07.05.2024 - 22:09
 

Başkan Güngör; “AK Parti Güçlü Bir Ailedir”

Denizli’de AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, başkanlığında haftalık olağan il yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıya katılan Büyükşehir Belediyesi önceki dönem Başkanı Osman Zolan, ve AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan tüm teşkilat üyelerine teşekkür etti.

Denizli’de AK Parti haftalık olağan il yönetim kurulu toplantısı İl Başkanı Yücel Güngör başkanlığında yapıldı. Parti binasındaki toplantıya, Milletvekili Cahit Özkan ve önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’da katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Güngör, ‘İlçe belediye başkanlarımızı ziyaret ettim. Yapılan ve yapılacak olan projeleri istişare ettik. AK Partili belediye başkanlarımız ‘Gerçek Belediyecilik’ çatısı altında ilçelerine hizmetkar olmaya devam edecekler. 31 Mart yerel seçimde aziz Milletimiz bir kararını verdi. Milletimizin kararı herzaman başımızın üstündedir. Şimdi hedefimiz ise 2028 genel ve 2029 yerel seçimleri çalışmalarımıza şimdiden başladık. İlimizde, ilçelerimizde taş taş üstüne koymaya devam edeceğiz. Beklenen hizmetleri halkımıza sunmaya devam edeceğiz. Ankara’da milletvekillerimizle birlikte koordineli olarak çalışmayı sürdüreceğiz. Milletin adamı genel başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hedefleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz. Yerel seçim sonucunun şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum’ dedi. Teşkilata Büyük Teşekkür AK Parti teşkilatlarının her kademesinde gece gündüz yılmadan, yorulmadan çalışan teşkilat mensuplarına ayrı ayrı teşekkür eden önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’da, ‘Halkımız Denizli’mize iki dönem hizmet etme fırsatını bize verdi. Görev sürem boyunca kent için hemşerilerimiz için çok güzel farklı hizmetleri hayata geçirdik. Önemli projelere imza attık. Şehrin çehresini hep birlikte değiştirdik. Çok yoğun ve hareketli bir seçim dönemi yaşadık. Bu süreçte teşkilat üyelerimizin her zaman desteklerini ve yardımlarını gördüm. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Bende AK Parti’nin bir mensubu olarak teşkilatlarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğim. Bu şehri ve bu şehrin insanlarını çok seviyoruz. Denizli her şeyin en güzelini hak ediyor” Dedi.  Ankara’da Denizli için çalışmaya devam TBMM çatısı altında Denizli için çalışmaya devam edeceklerini anlatan Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan’da, ‘Belediyelerde sayımız az olsa da, Ankara’da mecliste milletvekili sayısı olarak birinci parti yine AK Parti’dir. Denizli’nin eksiklerinin tamamlanması, projelerin daha hızlı hayata geçirilmesi için bizde Ankara’da meclis çatısı altında hizmet etmeye devam edeceğiz. İl Başkanlığımızla koordineli olarak çalışmalarımız devam edecek. Şehrimize yeni yatırımlar kazandırmaya devam edeceğiz. Halkımızla birlikte, olmayı sürdüreceğiz. Daha yapacak çok işimiz var’ dedi
Denizli’de AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, başkanlığında haftalık olağan il yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıya katılan Büyükşehir Belediyesi önceki dönem Başkanı Osman Zolan, ve AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan tüm teşkilat üyelerine teşekkür etti.

Denizli’de AK Parti haftalık olağan il yönetim kurulu toplantısı İl Başkanı Yücel Güngör başkanlığında yapıldı. Parti binasındaki toplantıya, Milletvekili Cahit Özkan ve önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’da katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Güngör, ‘İlçe belediye başkanlarımızı ziyaret ettim. Yapılan ve yapılacak olan projeleri istişare ettik. AK Partili belediye başkanlarımız ‘Gerçek Belediyecilik’ çatısı altında ilçelerine hizmetkar olmaya devam edecekler. 31 Mart yerel seçimde aziz Milletimiz bir kararını verdi. Milletimizin kararı herzaman başımızın üstündedir. Şimdi hedefimiz ise 2028 genel ve 2029 yerel seçimleri çalışmalarımıza şimdiden başladık. İlimizde, ilçelerimizde taş taş üstüne koymaya devam edeceğiz. Beklenen hizmetleri halkımıza sunmaya devam edeceğiz. Ankara’da milletvekillerimizle birlikte koordineli olarak çalışmayı sürdüreceğiz. Milletin adamı genel başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hedefleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz. Yerel seçim sonucunun şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

Teşkilata Büyük Teşekkür

AK Parti teşkilatlarının her kademesinde gece gündüz yılmadan, yorulmadan çalışan teşkilat mensuplarına ayrı ayrı teşekkür eden önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’da, ‘Halkımız Denizli’mize iki dönem hizmet etme fırsatını bize verdi. Görev sürem boyunca kent için hemşerilerimiz için çok güzel farklı hizmetleri hayata geçirdik. Önemli projelere imza attık. Şehrin çehresini hep birlikte değiştirdik. Çok yoğun ve hareketli bir seçim dönemi yaşadık. Bu süreçte teşkilat üyelerimizin her zaman desteklerini ve yardımlarını gördüm. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Bende AK Parti’nin bir mensubu olarak teşkilatlarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğim. Bu şehri ve bu şehrin insanlarını çok seviyoruz. Denizli her şeyin en güzelini hak ediyor” Dedi. 

Ankara’da Denizli için çalışmaya devam

TBMM çatısı altında Denizli için çalışmaya devam edeceklerini anlatan Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan’da, ‘Belediyelerde sayımız az olsa da, Ankara’da mecliste milletvekili sayısı olarak birinci parti yine AK Parti’dir. Denizli’nin eksiklerinin tamamlanması, projelerin daha hızlı hayata geçirilmesi için bizde Ankara’da meclis çatısı altında hizmet etmeye devam edeceğiz. İl Başkanlığımızla koordineli olarak çalışmalarımız devam edecek. Şehrimize yeni yatırımlar kazandırmaya devam edeceğiz. Halkımızla birlikte, olmayı sürdüreceğiz. Daha yapacak çok işimiz var’ dedi

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.