Başkan Gürlesin: Denizli basınını Pamuk Kafe Üniversite'de ağırladı

DENİZLİ 24.07.2017 - 15:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Gürlesin: Denizli basınını Pamuk Kafe Üniversite'de ağırladı

Denizli Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 24 Temmuz Gazeteci ve Basın Bayramı dolayısı ile, Denizli basınını, 2 ay önce faaliyete konulan Pamuk Kafe Üniversite'de ağırladı. Başkan Gürlesin, kahvaltının ardından soru cevap kısmında, İlçe üst yapı yapımının kendileri değil bedel karşılığı Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını dile getirdi.

Denizli Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 24 Temmuz Gazeteci ve Basın Bayramı dolayısı ile, Denizli basını, 2 ay önce faaliyete konulan Pamuk Kafe Üniversite'de ağırladı. Başkan Gürlesin, kahvaltının ardından soru cevap kısmında, İlçe üst yapı yapımının kendileri değil bedel karşılığı Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını dile getirdi.   Başkan Gürlesin, Basın Bayramı dolayısı ile Denizli Basını onuruna verdiği kahvaltının ardından bir konuşma yaparak, Kentimizde ve demokraside önemli yeri olan basınımızın yerinin çok önemli olduğunu ve ilkeli habercilik yapan tüm basın mensuplarının basın bayramını kutluyorum dedi.     Konuşmanın ardından, soru cevap kısmında gazetecilerin sorularını cevaplayan Başkan Gürlesin, özellikle üst yapı çalışmalarında şikayetlerin gelmesi konusuna ilişkin, " Pamukkale ilçemizde  68 mahallenin bulunduğu ve yeni kurulan bir belediye olmamız dolayısı ile her yere yetişmemiz mümkün olmasa da çok şükür bunun üstesinden geliyoruz. Üst yapı çalışmalarımızı ekipman olarak yeterli olmadığımız için, aksayan bölgeleri Denizli Büyükşehir Belediyemiz tarafından ayda 2 Milyon lira karşılığından yapılıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi'de tüm Denizli ilçelerine hizmet verdiği için yeterli olamıyor ve bu yüzden aksamalar meydana geliyor" dedi.     PAMUKKALE TURİZMİ GELİŞECEK   Pamukkale giriş ücretleri konusuna da değinen Gürlesin, "Kültür Bakanlığı'na bağlı olan Pamukkale'miz, özel şirket nezdinde yürütülmektedir. Bu yıl sonu bitecek olan ihale süresinde, önemli düşüncelerimiz var bu konuda, amacımız Denizlili vatandaşlarımızın Pamukkale turizminden önemli derecede yararlanması konusunda yeni adımlar atacağız. Karahayıt bölgemizde önemli bir projemiz var ve bu projemiz faaliyete geçtiğinde, turizmimize önemli katkı sağlayacaktır. Denizlili vatandaşlarımızın ve yerli yabancı turistlerin uğrak yeri haline gelecek ve uzun süreli kalınabilecek bir proje olacaktır.    PAMUK KAFE ÜNİVERSİTE   Pamukkale Belediyesi'nin ilkini belediye sınırları içerisinde açtığı Pamuk Kafe'ye bir yenisi daha eklendi. Kampüse yakın bölgede inşa edilen ve 2 ay önce hizmete giren Pamuk Kafe Üniversite'de aynı zamanda ofis tarzında kütüphane ve konuşan banklarla donatılmış park alanı mevcut. Konuşan banklarda, ülkenin önemli yazarlarının bulunduğu 10 bankta oturanlar şiir dinletisi ile birlikte serinliğin keyfini çıkarıyor.  
Denizli Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 24 Temmuz Gazeteci ve Basın Bayramı dolayısı ile, Denizli basınını, 2 ay önce faaliyete konulan Pamuk Kafe Üniversite'de ağırladı. Başkan Gürlesin, kahvaltının ardından soru cevap kısmında, İlçe üst yapı yapımının kendileri değil bedel karşılığı Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını dile getirdi.

Denizli Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 24 Temmuz Gazeteci ve Basın Bayramı dolayısı ile, Denizli basını, 2 ay önce faaliyete konulan Pamuk Kafe Üniversite'de ağırladı. Başkan Gürlesin, kahvaltının ardından soru cevap kısmında, İlçe üst yapı yapımının kendileri değil bedel karşılığı Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını dile getirdi.

 

Başkan Gürlesin, Basın Bayramı dolayısı ile Denizli Basını onuruna verdiği kahvaltının ardından bir konuşma yaparak, Kentimizde ve demokraside önemli yeri olan basınımızın yerinin çok önemli olduğunu ve ilkeli habercilik yapan tüm basın mensuplarının basın bayramını kutluyorum dedi.

 

 

Konuşmanın ardından, soru cevap kısmında gazetecilerin sorularını cevaplayan Başkan Gürlesin, özellikle üst yapı çalışmalarında şikayetlerin gelmesi konusuna ilişkin, " Pamukkale ilçemizde  68 mahallenin bulunduğu ve yeni kurulan bir belediye olmamız dolayısı ile her yere yetişmemiz mümkün olmasa da çok şükür bunun üstesinden geliyoruz. Üst yapı çalışmalarımızı ekipman olarak yeterli olmadığımız için, aksayan bölgeleri Denizli Büyükşehir Belediyemiz tarafından ayda 2 Milyon lira karşılığından yapılıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi'de tüm Denizli ilçelerine hizmet verdiği için yeterli olamıyor ve bu yüzden aksamalar meydana geliyor" dedi.

 

 

PAMUKKALE TURİZMİ GELİŞECEK

 

Pamukkale giriş ücretleri konusuna da değinen Gürlesin, "Kültür Bakanlığı'na bağlı olan Pamukkale'miz, özel şirket nezdinde yürütülmektedir. Bu yıl sonu bitecek olan ihale süresinde, önemli düşüncelerimiz var bu konuda, amacımız Denizlili vatandaşlarımızın Pamukkale turizminden önemli derecede yararlanması konusunda yeni adımlar atacağız. Karahayıt bölgemizde önemli bir projemiz var ve bu projemiz faaliyete geçtiğinde, turizmimize önemli katkı sağlayacaktır. Denizlili vatandaşlarımızın ve yerli yabancı turistlerin uğrak yeri haline gelecek ve uzun süreli kalınabilecek bir proje olacaktır.

 

 PAMUK KAFE ÜNİVERSİTE

 

Pamukkale Belediyesi'nin ilkini belediye sınırları içerisinde açtığı Pamuk Kafe'ye bir yenisi daha eklendi. Kampüse yakın bölgede inşa edilen ve 2 ay önce hizmete giren Pamuk Kafe Üniversite'de aynı zamanda ofis tarzında kütüphane ve konuşan banklarla donatılmış park alanı mevcut. Konuşan banklarda, ülkenin önemli yazarlarının bulunduğu 10 bankta oturanlar şiir dinletisi ile birlikte serinliğin keyfini çıkarıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.