Başkan Horzum, başvuruda bulunan adayları açıkladı

EĞİTİM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 06.12.2023 - 20:58, Güncelleme: 06.12.2023 - 20:58
 

Başkan Horzum, başvuruda bulunan adayları açıkladı

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, aday adaylık sürecinde büyükşehir ve ilçelerde başvuru yapan isimleri paylaşarak Genel Merkezde gelecek heyet ile birlikte yol haritamızı belirleyeceklerini açıkladı.

Başkan Horzum, yaptığı yazılı açıklamada; “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerdeki adaylarımızın belirlenmesi için yapılan başvurularımız 5 Aralık 2023 tarihi itibarı ile tamamlanmıştır. İlçelerimizde belediye başkanlığı ve meclis üyelikleri için başvuran birbirinden değerli partililerimize çok teşekkür ederiz.7 Aralık tarihinden itibaren Genel Merkezimizden gelecek olan heyet, il başkanımız, ilçe başkanlarımız, aday adaylarımız, örgütümüz ve sivil toplum örgütleriyle görüşerek yol haritamızı belirleyeceğiz. Denizlimizi sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile tanıştırmaya talip aday adaylarımız aşağıda belirtilmiştir: BÜYÜKŞEHİR ÖZGÜR SAVAŞ BAYAR BÜYÜKŞEHİR MEHMET UĞUR TATAR ACIPAYAM EMRAH KARAN ACIPAYAM NADİ KILINÇARSLAN ACIPAYAM LEVENT YILDIRIM BABADAĞ ALİ ATLI BAKLAN AHMET AKBAY BAKLAN CELAL TUYJİ BAKLAN HALİL TİRE BAKLAN NAİL ŞAŞMAZ BEKİLLİ HALİT ÖZDEMİR BEKİLLİ ÖNDER DEMİR BEKİLLİ SAİT ÇOMAK BEKİLLİ ZEKİ YIKICI BOZKURT TARIK ULUKIR BOZKURT BİRSEN ÇELİK BULDAN MEHMET ALİ ORPAK BULDAN MÜJGAN KÖKLÜ SEZMİŞ BULDAN MEHMET SEYREK ÇAL ALİ GÜNER METE ÇAL AHMET HAKAN ÇARDAK MAHMUT ÖZTÜRK ÇARDAK ALİ ALTINER ÇARDAK BAYRAM BİLGİN ÇARDAK BEKİR KAR ÇARDAK TAYFUN AKDENİZ ÇARDAK MEHMET ÇAKMAK ÇİVRİL KEMAL ASLAN ÇİVRİL CAN OZAN ÇİVRİL SEMİH DERE ÇİVRİL NECDET BARDAN HONAZ YÜKSEL KEPENEK KALE MEHMET ABAKAN KALE ERKAN HAYLA KALE YUSUF VELİOĞLU MERKEZEFENDİ ŞENİZ DOĞAN PAMUKKALE ARDA ARPACI PAMUKKALE ALİ KURT PAMUKKALE GÖKHAN ÇANKIR PAMUKKALE İLHAN ÖZCAN PAMUKKALE ŞÜKRÜ SEZEN SARAYKÖY MEHMET SALİH KONYA SERİNHİSAR ERCAN USTA SERİNHİSAR OSMAN KILIÇ
CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, aday adaylık sürecinde büyükşehir ve ilçelerde başvuru yapan isimleri paylaşarak Genel Merkezde gelecek heyet ile birlikte yol haritamızı belirleyeceklerini açıkladı.

Başkan Horzum, yaptığı yazılı açıklamada; “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerdeki adaylarımızın belirlenmesi için yapılan başvurularımız 5 Aralık 2023 tarihi itibarı ile tamamlanmıştır. İlçelerimizde belediye başkanlığı ve meclis üyelikleri için başvuran birbirinden değerli partililerimize çok teşekkür ederiz.7 Aralık tarihinden itibaren Genel Merkezimizden gelecek olan heyet, il başkanımız, ilçe başkanlarımız, aday adaylarımız, örgütümüz ve sivil toplum örgütleriyle görüşerek yol haritamızı belirleyeceğiz.

Denizlimizi sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile tanıştırmaya talip aday adaylarımız aşağıda belirtilmiştir:

BÜYÜKŞEHİR ÖZGÜR SAVAŞ BAYAR

BÜYÜKŞEHİR MEHMET UĞUR TATAR

ACIPAYAM EMRAH KARAN

ACIPAYAM NADİ KILINÇARSLAN

ACIPAYAM LEVENT YILDIRIM

BABADAĞ ALİ ATLI

BAKLAN AHMET AKBAY

BAKLAN CELAL TUYJİ

BAKLAN HALİL TİRE

BAKLAN NAİL ŞAŞMAZ

BEKİLLİ HALİT ÖZDEMİR

BEKİLLİ ÖNDER DEMİR

BEKİLLİ SAİT ÇOMAK

BEKİLLİ ZEKİ YIKICI

BOZKURT TARIK ULUKIR

BOZKURT BİRSEN ÇELİK

BULDAN MEHMET ALİ ORPAK

BULDAN MÜJGAN KÖKLÜ SEZMİŞ

BULDAN MEHMET SEYREK

ÇAL ALİ GÜNER METE

ÇAL AHMET HAKAN

ÇARDAK MAHMUT ÖZTÜRK

ÇARDAK ALİ ALTINER

ÇARDAK BAYRAM BİLGİN

ÇARDAK BEKİR KAR

ÇARDAK TAYFUN AKDENİZ

ÇARDAK MEHMET ÇAKMAK

ÇİVRİL KEMAL ASLAN

ÇİVRİL CAN OZAN

ÇİVRİL SEMİH DERE

ÇİVRİL NECDET BARDAN

HONAZ YÜKSEL KEPENEK

KALE MEHMET ABAKAN

KALE ERKAN HAYLA

KALE YUSUF VELİOĞLU

MERKEZEFENDİ ŞENİZ DOĞAN

PAMUKKALE ARDA ARPACI

PAMUKKALE ALİ KURT

PAMUKKALE GÖKHAN ÇANKIR

PAMUKKALE İLHAN ÖZCAN

PAMUKKALE ŞÜKRÜ SEZEN

SARAYKÖY MEHMET SALİH KONYA

SERİNHİSAR ERCAN USTA

SERİNHİSAR OSMAN KILIÇ

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.