Başkan İnamlık kar kalınlığı 40 santime ulaşan kayak merkezine davet etti

DENİZLİ 25.12.2019 - 08:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan İnamlık kar kalınlığı 40 santime ulaşan kayak merkezine davet etti

Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık Denizlili vatandaşları Bozdağ'da bulunan ve kar kalınlığının 40 santimetreye ulaştığı Denizli Kayak Merkezi'ne davet etti.   Ege Bölgesinin en büyük kayak merkezi olan ve Tavas'ın Nikfer Mahallesi'nde, Bozdağ'da bulunan Denizli Kayak Merkezi'ne 40 santimetre kar yağdı. Kar yağışının ardından Tavas Belediye Başkanı İnamlık Denizlili vatandaşları karın tadını çıkartması için kayak merkezine davet etti.     Tavas Belediye Başkanı İnamlık tarafından sosyal medyada yapılan açıklamada, "Ege Bölgemizin en büyük kayak merkezi olan, İlçemiz Nikfer Mahallemizdeki 2420 rakımlı Bozdağ’da bulunan Denizli Kayak Merkezimize giderek, incelemelerde bulunduk. Şu anda 40 cm kar kalınlığının olduğu, doğal güzelliği ve eşsiz manzarası ile dikkat çeken kayak merkezimize karın keyfini yaşamak isteyen herkesi bekleriz." dedi.    

Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık Denizlili vatandaşları Bozdağ'da bulunan ve kar kalınlığının 40 santimetreye ulaştığı Denizli Kayak Merkezi'ne davet etti.

 

Ege Bölgesinin en büyük kayak merkezi olan ve Tavas'ın Nikfer Mahallesi'nde, Bozdağ'da bulunan Denizli Kayak Merkezi'ne 40 santimetre kar yağdı. Kar yağışının ardından Tavas Belediye Başkanı İnamlık Denizlili vatandaşları karın tadını çıkartması için kayak merkezine davet etti.

 

 

Tavas Belediye Başkanı İnamlık tarafından sosyal medyada yapılan açıklamada, "Ege Bölgemizin en büyük kayak merkezi olan, İlçemiz Nikfer Mahallemizdeki 2420 rakımlı Bozdağ’da bulunan Denizli Kayak Merkezimize giderek, incelemelerde bulunduk. Şu anda 40 cm kar kalınlığının olduğu, doğal güzelliği ve eşsiz manzarası ile dikkat çeken kayak merkezimize karın keyfini yaşamak isteyen herkesi bekleriz." dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.