Baskında saklanan uyuşturucu Polisin dikkatinden kaçmadı!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2021 - 14:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Baskında saklanan uyuşturucu Polisin dikkatinden kaçmadı!

Denizli’ye çevre illerden uyuşturucu madde sevk ederek, ticaretini yaptıkları belirlenen 2 yabancı uyruklu şahıs gözaltına alındı. Uyuşturucu tacirleri polis baskınına karşı uyuşturucu maddeleri evlerinin çatı kiremitlerinin altına gizlemiş. Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri çevre illerden kente uyuşturucu sevkiyatı ve ticareti yapan 2 yabancı uyruklu şahsı tespit etti. Kısa süreli fiziki ve teknik takibin ardından iki şüpheli Narkotik timleri tarafından gözaltına alındı. Zehir tacirlerinin evlerinde yapılan aramalarında ise 420 adet sentetik ecza hap ve 2 adet hassas terazi ele geçirildi. Zehir taciri iki şahıs polis baskınında yakalanmamak için 100 gram afyon sakızı ve 151 gram reçine esrarı ise çatı kiremitleri arasına sakladıkları öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklanarak ceza evine gönderildi.  

Denizli’ye çevre illerden uyuşturucu madde sevk ederek, ticaretini yaptıkları belirlenen 2 yabancı uyruklu şahıs gözaltına alındı. Uyuşturucu tacirleri polis baskınına karşı uyuşturucu maddeleri evlerinin çatı kiremitlerinin altına gizlemiş.


Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri çevre illerden kente uyuşturucu sevkiyatı ve ticareti yapan 2 yabancı uyruklu şahsı tespit etti. Kısa süreli fiziki ve teknik takibin ardından iki şüpheli Narkotik timleri tarafından gözaltına alındı. Zehir tacirlerinin evlerinde yapılan aramalarında ise 420 adet sentetik ecza hap ve 2 adet hassas terazi ele geçirildi. Zehir taciri iki şahıs polis baskınında yakalanmamak için 100 gram afyon sakızı ve 151 gram reçine esrarı ise çatı kiremitleri arasına sakladıkları öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklanarak ceza evine gönderildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.