Bayram namazı eda edildi

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 21.04.2023 - 08:17, Güncelleme: 21.04.2023 - 14:34
 

Bayram namazı eda edildi

Denizli'de camiler Ramazan ayının sona ermesinin ardından müminlere vacip olan Bayramı namazını kılmak için Müslüman vatandaşlar tarafından doldu.

Denizli'de vatandaşlar sabah namazı ile birlikte camileri doldurmaya başladı. Camilerin almadığı vatandaşlar dışarılara taştı. 06.52'de müminler için vacip olan bayram namazı vaktinin girmesiyle namazı eda eden vatandaşlar tekbir ve salavatlar getirdi. İmamın hutbeye çıkarak bayramların önemi hakkında yaptığı sohbetin ardından yapılan dua ile bayram namazı son buldu. Bayram namazı sonrası bayramlaşmak adına musavaflar yapıldı eller öpüldü kucaklaşıldı. Birçok camide vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.
Denizli'de camiler Ramazan ayının sona ermesinin ardından müminlere vacip olan Bayramı namazını kılmak için Müslüman vatandaşlar tarafından doldu.

Denizli'de vatandaşlar sabah namazı ile birlikte camileri doldurmaya başladı. Camilerin almadığı vatandaşlar dışarılara taştı.

06.52'de müminler için vacip olan bayram namazı vaktinin girmesiyle namazı eda eden vatandaşlar tekbir ve salavatlar getirdi. İmamın hutbeye çıkarak bayramların önemi hakkında yaptığı sohbetin ardından yapılan dua ile bayram namazı son buldu.

Bayram namazı sonrası bayramlaşmak adına musavaflar yapıldı eller öpüldü kucaklaşıldı. Birçok camide vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.