Bayram öncesi kaçakçılık yapanlara operasyon

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 18.04.2023 - 15:05, Güncelleme: 18.04.2023 - 15:05
 

Bayram öncesi kaçakçılık yapanlara operasyon

Denizli'de Ramazan Bayramı öncesi silah, tütün ve eşya kaçakçılığı operasyonunda yakalanan 5 şüpheliden çok sayıda malzeme ele geçirdi.

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan alınan talimatlar ile kent genelindeki tütün, silah ve eşya kaçakçılığı suçlarının önlenmesi için çalışmalar düzenlendi. Yapılan 3 ayrı operasyonda eşya kaçakçısı 3, tütün kaçakçısı 1 ve silah kaçakçısı 1 olmak üzere toplamda 5 şüpheli yakayı ele verdi. Yapılan operasyon ve aramalarda; 88 bin 600 adet makaron, 55 bin 200 adet sarma sigara, 34 kilogram açık kıyılmış tütün, 10 adet paketlenmiş tütün, 20 adet bandrol, 2 adet komprösör, 2 adet sigara sarma makinası, 149 adet elektronik sigara, 5 elektronik sigara likiti, 3 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet şarjör ve 3 adet fişek ele geçirildi. Yakalanan şüpheliler hakkında işlem yapıldı.
Denizli'de Ramazan Bayramı öncesi silah, tütün ve eşya kaçakçılığı operasyonunda yakalanan 5 şüpheliden çok sayıda malzeme ele geçirdi.

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan alınan talimatlar ile kent genelindeki tütün, silah ve eşya kaçakçılığı suçlarının önlenmesi için çalışmalar düzenlendi. Yapılan 3 ayrı operasyonda eşya kaçakçısı 3, tütün kaçakçısı 1 ve silah kaçakçısı 1 olmak üzere toplamda 5 şüpheli yakayı ele verdi. Yapılan operasyon ve aramalarda; 88 bin 600 adet makaron, 55 bin 200 adet sarma sigara, 34 kilogram açık kıyılmış tütün, 10 adet paketlenmiş tütün, 20 adet bandrol, 2 adet komprösör, 2 adet sigara sarma makinası, 149 adet elektronik sigara, 5 elektronik sigara likiti, 3 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet şarjör ve 3 adet fişek ele geçirildi.

Yakalanan şüpheliler hakkında işlem yapıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.