BBP’li milletvekili aday adayı Yusuf Dönmez, ”Denizli’de oyunu en çok artıran parti BBP olacak!”

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 04.04.2023 - 10:35, Güncelleme: 04.04.2023 - 10:40
 

BBP’li milletvekili aday adayı Yusuf Dönmez, ”Denizli’de oyunu en çok artıran parti BBP olacak!”

14 Mayıs seçimlerinde 28.Dönem Büyük Birlik Partisi (BBP) Denizli Milletvekili aday adayı Yusuf Dönmez, seçimler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Dönmez, “Baraj sorunumuz yok, halkın partimize bir teveccühü her zaman vardı, fakat baraj sorunu olmayınca insanların partimize yöneleceğini ve güven duyarak oylarını bize vereceğinden eminiz” dedi.

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Milletvekilliği genel seçimlerinde Cumhur İttifakı çatısı altında kendi ad ve amblemi ile seçimlere katılacak olan Büyük Birlik Partisi’nden aday adayı olan genç iş insanı Yusuf Dönmez,” 30 senelik siyasi geçmişine leke sürdürtmeyen, her zaman milletin yanı başında duran partimiz yıllarca baraj sorunu ile mücadele ederek oy vereceklere de engel teşkil etmiştir. Fakat bu seçimler baraj olmayacak. Cumhur ittifakı içerisinde yer alan partiler  %7lik barajı aşacağından dolayı partimiz baraja takılmıyor, Bu sebeple vatandaşlarımızdan zamanın da baraj sorunu nedeniyle veremediği tüm oylara talibiz ve biliyoruz ki bu oyların hepsi bizlere verilecektir” dedi. “Denizli’den 2 milletvekili çıkarmamız hayal değil” Denizli’de en çok oyunu artıran parti olacaklarına inandığını söyleyen Büyük Birlik Partisi Milletvekili Aday adayı Yusuf Dönmez,”Denizli halkının Büyük Birlik Partisi’ne duyduğu güven ve samimiyet partimizin organizasyonlarında gözükmektedir. Genel Başkanımız Mustafa Destici, vatandaşlarımızın her sorununa çare olmuş bir halk adamıdır. Bu sebeple partimiz, geçmişin kültürü ve geleceğin aydın ve çalışkan gençleri ile bu seçim sürecinde çalınmadık kapı gidilmedik köy bırakmayacak ve Denizli’de en çok oyunu arttıran parti olarak kayıtlara geçirecektir. Bu içtenlik, samimiyet ve hırsla çalışırsak iki adet Milletvekili çıkarmamız hayal değil” şeklinde konuştu. “Biz genciz, yorulmayacağız yılmayacağız” Seçimlerde verilen görev ne ise onu yapmaya hazır olduklarını vurgulayan BBP Denizli Milletvekili Aday adayı Yusuf Dönmez,” Partimizin genç ve dinamik bir kadrosu ile tecrübeleri ile ileri gösteren ağabeylerimiz ile eski yeni jenerasyonunun tümüne hakim bir kitlemiz var. Büyüklerimizin tecrübesinden bizlerin enerjisi ile harmanlayıp bayrağı en ileri noktaya taşıyacağız. Bu seçimlerde bize düşen görev ne olursa olsun biz hazırız. Genciz, yorulmayacağız, yılmadan çalışacak ve partimizin bu seçimden başarıyla çıkmasını sağlayacağız” dedi.
14 Mayıs seçimlerinde 28.Dönem Büyük Birlik Partisi (BBP) Denizli Milletvekili aday adayı Yusuf Dönmez, seçimler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Dönmez, “Baraj sorunumuz yok, halkın partimize bir teveccühü her zaman vardı, fakat baraj sorunu olmayınca insanların partimize yöneleceğini ve güven duyarak oylarını bize vereceğinden eminiz” dedi.

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Milletvekilliği genel seçimlerinde Cumhur İttifakı çatısı altında kendi ad ve amblemi ile seçimlere katılacak olan Büyük Birlik Partisi’nden aday adayı olan genç iş insanı Yusuf Dönmez,” 30 senelik siyasi geçmişine leke sürdürtmeyen, her zaman milletin yanı başında duran partimiz yıllarca baraj sorunu ile mücadele ederek oy vereceklere de engel teşkil etmiştir. Fakat bu seçimler baraj olmayacak. Cumhur ittifakı içerisinde yer alan partiler  %7lik barajı aşacağından dolayı partimiz baraja takılmıyor, Bu sebeple vatandaşlarımızdan zamanın da baraj sorunu nedeniyle veremediği tüm oylara talibiz ve biliyoruz ki bu oyların hepsi bizlere verilecektir” dedi.

“Denizli’den 2 milletvekili çıkarmamız hayal değil”

Denizli’de en çok oyunu artıran parti olacaklarına inandığını söyleyen Büyük Birlik Partisi Milletvekili Aday adayı Yusuf Dönmez,”Denizli halkının Büyük Birlik Partisi’ne duyduğu güven ve samimiyet partimizin organizasyonlarında gözükmektedir. Genel Başkanımız Mustafa Destici, vatandaşlarımızın her sorununa çare olmuş bir halk adamıdır. Bu sebeple partimiz, geçmişin kültürü ve geleceğin aydın ve çalışkan gençleri ile bu seçim sürecinde çalınmadık kapı gidilmedik köy bırakmayacak ve Denizli’de en çok oyunu arttıran parti olarak kayıtlara geçirecektir. Bu içtenlik, samimiyet ve hırsla çalışırsak iki adet Milletvekili çıkarmamız hayal değil” şeklinde konuştu.

“Biz genciz, yorulmayacağız yılmayacağız”

Seçimlerde verilen görev ne ise onu yapmaya hazır olduklarını vurgulayan BBP Denizli Milletvekili Aday adayı Yusuf Dönmez,” Partimizin genç ve dinamik bir kadrosu ile tecrübeleri ile ileri gösteren ağabeylerimiz ile eski yeni jenerasyonunun tümüne hakim bir kitlemiz var. Büyüklerimizin tecrübesinden bizlerin enerjisi ile harmanlayıp bayrağı en ileri noktaya taşıyacağız. Bu seçimlerde bize düşen görev ne olursa olsun biz hazırız. Genciz, yorulmayacağız, yılmadan çalışacak ve partimizin bu seçimden başarıyla çıkmasını sağlayacağız” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.