Belediye personeli cinsel taciz iddiasıyla tutuklandı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 21.09.2022 - 08:31, Güncelleme: 21.09.2022 - 08:31
 

Belediye personeli cinsel taciz iddiasıyla tutuklandı

Denizli’nin Kale Belediyesi’nde, cinsel taciz iddiasıyla gözaltına alınan görevli memur tutuklandı.

Kale Belediyesi’nde daha önce zabıta memuru olarak görev yapan ve Nisan ayından itibaren işçi çavuşu olarak görevlendirilen memur S.D. aynı birimde çalışan kadınlara cinsel taciz iddiasıyla gözaltına alındı. Tacize uğrayan kadın memur ve eşi tarafından suç duyurusunda bulunulan S.D. polis ekiplerince gözaltına alınarak emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen S.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli’nin Kale Belediyesi’nde, cinsel taciz iddiasıyla gözaltına alınan görevli memur tutuklandı.

Kale Belediyesi’nde daha önce zabıta memuru olarak görev yapan ve Nisan ayından itibaren işçi çavuşu olarak görevlendirilen memur S.D. aynı birimde çalışan kadınlara cinsel taciz iddiasıyla gözaltına alındı.

Tacize uğrayan kadın memur ve eşi tarafından suç duyurusunda bulunulan S.D. polis ekiplerince gözaltına alınarak emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen S.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.