Beylerbeyi mezarlık yolu üst yapı çalışması yapılıyor

YAŞAM 07.09.2016 - 09:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Beylerbeyi mezarlık yolu üst yapı çalışması yapılıyor

denizli haber / denizli 20 haber / Beylerbeyi mezarlık yolu üst yapı çalışması yapılıyor

Acıpayam -Çameli -Fethiye yolu üzerinde bulunan Bedirbey mahallesinde minibüslerin sıkça kullanıldığı yolda üst yapı çalışmaları başladı.   Bedirbey mahallesi mezarlık yolu olarak kullanılan özellikle kış aylarında vatandaşların ulaşımını zorlaştıran çamur deryasından kurtulması için belediye ekipleri hummalı şekilde çalışıyor.   Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, “2017 yılsonuna kadar ilçemizin hiçbir mahallesinde yol sorunu kalmayacak, arkadaşlarımız gece gündüz demeden yol çalışmaları kilit taşı ve mahallelerimizin her türlü sorununu anında çözüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam etmektedir’’  dedi. Şevkan, Her şey daha güzel bir Acıpayam için halkımıza en iyi hizmeti vermek amaçlı Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte koordineli bir şekilde akıl ve bilim çerçevesinde hizmetlerimizi devam edeceğini belirtti. Bedirbey mahallesinde yapılan yol çalışması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Acıpayam Belediyemiz bizlerin kış aylarında özellikle çamurlu yollardan kurtardı. Başta Belediye Başkanımız olmak üzere bütün çalışanlarına  teşekkür ederiz dedi.
denizli haber / denizli 20 haber / Beylerbeyi mezarlık yolu üst yapı çalışması yapılıyor

Acıpayam -Çameli -Fethiye yolu üzerinde bulunan Bedirbey mahallesinde minibüslerin sıkça kullanıldığı yolda üst yapı çalışmaları başladı.

 

Bedirbey mahallesi mezarlık yolu olarak kullanılan özellikle kış aylarında vatandaşların ulaşımını zorlaştıran çamur deryasından kurtulması için belediye ekipleri hummalı şekilde çalışıyor.

 

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, “2017 yılsonuna kadar ilçemizin hiçbir mahallesinde yol sorunu kalmayacak, arkadaşlarımız gece gündüz demeden yol çalışmaları kilit taşı ve mahallelerimizin her türlü sorununu anında çözüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam etmektedir’’  dedi.

Şevkan, Her şey daha güzel bir Acıpayam için halkımıza en iyi hizmeti vermek amaçlı Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte koordineli bir şekilde akıl ve bilim çerçevesinde hizmetlerimizi devam edeceğini belirtti.

Bedirbey mahallesinde yapılan yol çalışması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Acıpayam Belediyemiz bizlerin kış aylarında özellikle çamurlu yollardan kurtardı. Başta Belediye Başkanımız olmak üzere bütün çalışanlarına  teşekkür ederiz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.