Bıçakladığı eşini eşarpla boğarak öldüren katil koca hakim karşısına çıktı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.06.2023 - 14:30, Güncelleme: 21.06.2023 - 14:30
 

Bıçakladığı eşini eşarpla boğarak öldüren katil koca hakim karşısına çıktı

Denizli’de 2 çocuğunun annesini başkasıyla gönül ilişkisi yaşadığı için boynundan ve göğsünden bıçakladıktan sonra eşarpla boğarak öldüren katil koca, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla yargılandığı davada ilk kez hakim karşısına çıktı.

Merkezefendi ilçesine bağlı Akkonak Mahallesi'nde 24 Ocak 2023 tarihinde bir apartmanda meydana gelen olayda; bir süredir işsiz olan Sinan Uygun (41), tartıştığı 2 çocuğunun annesi olan tekstil işçisi eşi Ummuhan Zerrin Uygun’u (38) boynundan ve göğsünden bıçakladıktan sonra eşarpla boğarak öldürdü. Katil ardından sığındığı berber dükkanında gözaltına alınarak tutuklanırken, verdiği ifadede de karısını başkasıyla gönül ilişkisi yaşadığını ve kıskandığı için olayı gerçekleştirdiğini itiraf etti. Katil hakkında eşi kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbetle hazırlanan iddianamenin ardından Denizli 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ilk duruşma görüldü. Duruşmada avukatlar, sanık Sinan Uygun, 16 yaşında A.U. isimli erkek ve 21 yaşında ise İ.U. isminde kız çocukları hazır bulundu. Katil mahkemede verdiği ifadede eşinin daha önce konuştuğu bir erkekle tekrar ilişki yaşamaya başladığını, bunu gördükten sonra boşanma kararı aldıklarını ve olay geçeside alkol aldıktan sonra öfkelenip cinayeti işlediğini söyledi. Ölen kadının gönül ilişkisi yaşayan sevgilisi de mahkemede 5 yıldır beraber olduklarını belirtti. Ardından hakim mahkemeyi dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için erteledi.  
Denizli’de 2 çocuğunun annesini başkasıyla gönül ilişkisi yaşadığı için boynundan ve göğsünden bıçakladıktan sonra eşarpla boğarak öldüren katil koca, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla yargılandığı davada ilk kez hakim karşısına çıktı.

Merkezefendi ilçesine bağlı Akkonak Mahallesi'nde 24 Ocak 2023 tarihinde bir apartmanda meydana gelen olayda; bir süredir işsiz olan Sinan Uygun (41), tartıştığı 2 çocuğunun annesi olan tekstil işçisi eşi Ummuhan Zerrin Uygun’u (38) boynundan ve göğsünden bıçakladıktan sonra eşarpla boğarak öldürdü. Katil ardından sığındığı berber dükkanında gözaltına alınarak tutuklanırken, verdiği ifadede de karısını başkasıyla gönül ilişkisi yaşadığını ve kıskandığı için olayı gerçekleştirdiğini itiraf etti.

Katil hakkında eşi kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbetle hazırlanan iddianamenin ardından Denizli 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ilk duruşma görüldü. Duruşmada avukatlar, sanık Sinan Uygun, 16 yaşında A.U. isimli erkek ve 21 yaşında ise İ.U. isminde kız çocukları hazır bulundu.

Katil mahkemede verdiği ifadede eşinin daha önce konuştuğu bir erkekle tekrar ilişki yaşamaya başladığını, bunu gördükten sonra boşanma kararı aldıklarını ve olay geçeside alkol aldıktan sonra öfkelenip cinayeti işlediğini söyledi.
Ölen kadının gönül ilişkisi yaşayan sevgilisi de mahkemede 5 yıldır beraber olduklarını belirtti. Ardından hakim mahkemeyi dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için erteledi.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.