Bozdağ’da Yağmur Duası ve Hıdırellez Kutlaması 30 Nisan’da

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 28.04.2023 - 14:46, Güncelleme: 28.04.2023 - 14:46
 

Bozdağ’da Yağmur Duası ve Hıdırellez Kutlaması 30 Nisan’da

Daha önce hiçbir valinin gitmediği belirtilen Denizli’nin en uzak köylerinden olan Bozdağ Mahallesi’nde düzenlenecek olan yağmur duası ve Hıdırellez kutlamalarına, mahalle muhtarı ve köylüler davet ederek “yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Denizli’ye 100, Çivril’e 35 km uzaklıkta, Afyon il sınırındaki Bozdağ Mahallesinde geleneksel olarak sürdürülen Hıdırellez ve Yağmur duası bu yıl da 30 Nisan’da gerçekleştirileceği belirtildi. Yağmur duası ve Hıdırellez Yemeği’ne herkesi davet  eden Bozdağ Mahalle Muhtarı Mehmet Başöz; “Her yıl Mayıs’ın ilk haftasında köyümüzde Hıdırellez yapılmakta. Birlik ve beraberliğimiz için birlikte yemekler yenilmekte ve öğle namazı kılınmakta. Bu etkinliğimize bu yıl Yağmur duasını da ekledik. 30 Nisan 2023 Pazar günü yapacağımız etkinliğe tüm halkımız davetlidir” diye konuştu. KÖYE HİÇ VALİ GELMEDİ Konuşmasında Bozdağ’a bugüne kadar hiç vali gelmediğine dikkat çeken muhtar Mehmet Başöz, “Denizli’nin ve Çivril’in en uzak köyüyüz. Belki de bu yüzden bugüne kadar Bozdağ’a hiç vali gelmedi. Düzenleyeceğimiz Hıdırellez yemeği ve yağmur duasına Valimiz, Büyükşehir belediye başkanımız Çivril Kaymakamımız ve Çivril Belediye Başkanımız katılır bizleri onurlandırırlarsa Bozdağ’lılar olarak büyük mutluluk duyarız. Bu yıl ilki yaşamak istiyoruz. Valimizi, Kaymakamımızı, Büyük Şehir Belediye Başkanımızı ve Çivril Belediye Başkanımızı ve Protokolümüzü de bu etkinliğimize bekliyoruz, yanımızda görmek istiyoruz” dedi.
Daha önce hiçbir valinin gitmediği belirtilen Denizli’nin en uzak köylerinden olan Bozdağ Mahallesi’nde düzenlenecek olan yağmur duası ve Hıdırellez kutlamalarına, mahalle muhtarı ve köylüler davet ederek “yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Denizli’ye 100, Çivril’e 35 km uzaklıkta, Afyon il sınırındaki Bozdağ Mahallesinde geleneksel olarak sürdürülen Hıdırellez ve Yağmur duası bu yıl da 30 Nisan’da gerçekleştirileceği belirtildi.

Yağmur duası ve Hıdırellez Yemeği’ne herkesi davet  eden Bozdağ Mahalle Muhtarı Mehmet Başöz; “Her yıl Mayıs’ın ilk haftasında köyümüzde Hıdırellez yapılmakta. Birlik ve beraberliğimiz için birlikte yemekler yenilmekte ve öğle namazı kılınmakta. Bu etkinliğimize bu yıl Yağmur duasını da ekledik. 30 Nisan 2023 Pazar günü yapacağımız etkinliğe tüm halkımız davetlidir” diye konuştu.

KÖYE HİÇ VALİ GELMEDİ

Konuşmasında Bozdağ’a bugüne kadar hiç vali gelmediğine dikkat çeken muhtar Mehmet Başöz, “Denizli’nin ve Çivril’in en uzak köyüyüz. Belki de bu yüzden bugüne kadar Bozdağ’a hiç vali gelmedi. Düzenleyeceğimiz Hıdırellez yemeği ve yağmur duasına Valimiz, Büyükşehir belediye başkanımız Çivril Kaymakamımız ve Çivril Belediye Başkanımız katılır bizleri onurlandırırlarsa Bozdağ’lılar olarak büyük mutluluk duyarız. Bu yıl ilki yaşamak istiyoruz. Valimizi, Kaymakamımızı, Büyük Şehir Belediye Başkanımızı ve Çivril Belediye Başkanımızı ve Protokolümüzü de bu etkinliğimize bekliyoruz, yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.