Bozkurt Çardak arasındaki 5 kilometrelik yol tamamlandı

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 01.08.2023 - 15:01, Güncelleme: 01.08.2023 - 15:22
 

Bozkurt Çardak arasındaki 5 kilometrelik yol tamamlandı

Denizli-Afyonkarahisar karayolunda Haziran ayında kuvvetli sağanak yağış nedeniyle oluşan sel nedeniyle meydana gelen heyelan nedeniyle 1 kişinin öldüğü yolda çalışmalar tamamlanarak hizmete açıldı.

Haziran ayında kuvvetli yağışlar nedeniyle oluşan sel nedeniyle Bozkurt ile Çardak ilçeleri arasındaki 5 kilometrelik yolda, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bünyesindeki Karayolları Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonrasında yol tamamlandı. Bozkurt-Çardak ilçeleri arasındaki 5 kilometrelik yol çalışmasının tamamlandığını AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin duyurdu. Tin, yaptığı açıklamada; “Bozkurt ile Çardak ilçelerimiz arasındaki 5 km'lik yolun yapım, onarım ve zemin iyileştirmesi yapılarak, sıcak asfalt ile kaplandı. Bölünmüş yolumuz, vatandaşlarımız için artık daha güvenli ve konforlu hale getirildi. İnsanımız her şeyin en iyisini hak ediyor” ifadelerine yer verdi.
Denizli-Afyonkarahisar karayolunda Haziran ayında kuvvetli sağanak yağış nedeniyle oluşan sel nedeniyle meydana gelen heyelan nedeniyle 1 kişinin öldüğü yolda çalışmalar tamamlanarak hizmete açıldı.

Haziran ayında kuvvetli yağışlar nedeniyle oluşan sel nedeniyle Bozkurt ile Çardak ilçeleri arasındaki 5 kilometrelik yolda, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bünyesindeki Karayolları Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonrasında yol tamamlandı.

Bozkurt-Çardak ilçeleri arasındaki 5 kilometrelik yol çalışmasının tamamlandığını AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin duyurdu. Tin, yaptığı açıklamada; “Bozkurt ile Çardak ilçelerimiz arasındaki 5 km'lik yolun yapım, onarım ve zemin iyileştirmesi yapılarak, sıcak asfalt ile kaplandı. Bölünmüş yolumuz, vatandaşlarımız için artık daha güvenli ve konforlu hale getirildi. İnsanımız her şeyin en iyisini hak ediyor” ifadelerine yer verdi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.