Bu okulda TEKNO UV-OZ ile virüse geçit yok!

TEKNOLOJİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 11.02.2022 - 10:11, Güncelleme: 11.02.2022 - 10:11
 

Bu okulda TEKNO UV-OZ ile virüse geçit yok!

Kısa adı Teknobil Koleji olan Denizli Bilim ve Mesleki Anadolu Lisesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının ilk döneminde Koronavirüse karşı aldığı tedbirler ve ürettiği cihazlarla vaka sayısının en az görüldüğü okullardan biri oldu.

Tüm Dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de etkili olan Korona virüse karşı daha ilk günden itibaren çalışmalara başlayan Teknobil Koleji havayı dezenfekte eden TEKNO UV-OZ Akıllı Hava Dezenfektasyon Cihazını üretti. “Tekno-Arge” ekibince geliştirilen UV-OZ adlı elektronik cihaz; güneşin UV-C ışığı ile Ozon gazını kullanarak ortamdaki havayı herhangi bir kimyasal madde kullanmadan temizliyor.  Sağlık Bakanlığı tarafından gerekli tüm izinleri alan Teknobil Koleji TEKNO UV-OZ’un seri üretimini gerçekleştirerek Denizli başta olmak üzere Türkiye’nin birçok noktasına bu cihazı ulaştırdı. Akıllı Dezenfektasyon Cihazı ayrıca okulun tüm sınıflarına, idari kısımlara, koridorlara, atölyelere, toplantı salonlarına ve yemekhanesine yerleştirildi. "ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZİN TEMİNATI" Teknobil Koleji’nde eğitim gören öğrencilerin daha sağlıklı, güvenli ve hijyenik bir ortamda ders yapabilmeleri için gerekli tüm önlemleri aldıklarını ve koronavirüse geçit vermediklerini belirten Okul Müdürü Hakan Dokumacı, " Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, personelimizin ve velilerimizin sağlığı bizim için çok önemli.Ülkemizde ilk koronavirüs vakasının görüldüğü tarihten itibaren salgın hastalığa karşı mücadele yürütüyoruz. Bugüne kadar okulumuz tarafından dikilen 100 bini aşkın maskeyi vatandaşlarımıza ücretsiz olarak ulaştırdık. AR-GE ekibimiz Türkiye'de ilk defa havayı temizleyen TEKNO UV-OZ Akıllı Hava Dezenfektasyon Cihazını üretti. Okulumuzun her biriminde bu cihazlarımızı yerleştirdik. Bu cihazımızı uzaktan kumanda sistemi ile 24 saat kontrol edebiliyoruz. 6 Eylül’de başlayan 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının ilk döneminde yine korona virüsle mücadelede etkin rol alacak Dezenfektan Tüneli, Akıllı Ateş Ölçer ve Dezenfektan Ünitesi okulumuzun girişlerinde yer aldı. Temiz Okul belgesine sahip okulumuz 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının ilk döneminde vaka sayısının en az görüldüğü okullardan biri oldu.Amacımız 7 şubatta başlayan 2. Dönemde de en az vaka sayısına sahip okul olmak. Bunun için tüm gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.
Kısa adı Teknobil Koleji olan Denizli Bilim ve Mesleki Anadolu Lisesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının ilk döneminde Koronavirüse karşı aldığı tedbirler ve ürettiği cihazlarla vaka sayısının en az görüldüğü okullardan biri oldu.

Tüm Dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de etkili olan Korona virüse karşı daha ilk günden itibaren çalışmalara başlayan Teknobil Koleji havayı dezenfekte eden TEKNO UV-OZ Akıllı Hava Dezenfektasyon Cihazını üretti. “Tekno-Arge” ekibince geliştirilen UV-OZ adlı elektronik cihaz; güneşin UV-C ışığı ile Ozon gazını kullanarak ortamdaki havayı herhangi bir kimyasal madde kullanmadan temizliyor. 

Sağlık Bakanlığı tarafından gerekli tüm izinleri alan Teknobil Koleji TEKNO UV-OZ’un seri üretimini gerçekleştirerek Denizli başta olmak üzere Türkiye’nin birçok noktasına bu cihazı ulaştırdı. Akıllı Dezenfektasyon Cihazı ayrıca okulun tüm sınıflarına, idari kısımlara, koridorlara, atölyelere, toplantı salonlarına ve yemekhanesine yerleştirildi.

"ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZİN TEMİNATI"

Teknobil Koleji’nde eğitim gören öğrencilerin daha sağlıklı, güvenli ve hijyenik bir ortamda ders yapabilmeleri için gerekli tüm önlemleri aldıklarını ve koronavirüse geçit vermediklerini belirten Okul Müdürü Hakan Dokumacı, " Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, personelimizin ve velilerimizin sağlığı bizim için çok önemli.Ülkemizde ilk koronavirüs vakasının görüldüğü tarihten itibaren salgın hastalığa karşı mücadele yürütüyoruz. Bugüne kadar okulumuz tarafından dikilen 100 bini aşkın maskeyi vatandaşlarımıza ücretsiz olarak ulaştırdık. AR-GE ekibimiz Türkiye'de ilk defa havayı temizleyen TEKNO UV-OZ Akıllı Hava Dezenfektasyon Cihazını üretti. Okulumuzun her biriminde bu cihazlarımızı yerleştirdik. Bu cihazımızı uzaktan kumanda sistemi ile 24 saat kontrol edebiliyoruz. 6 Eylül’de başlayan 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının ilk döneminde yine korona virüsle mücadelede etkin rol alacak Dezenfektan Tüneli, Akıllı Ateş Ölçer ve Dezenfektan Ünitesi okulumuzun girişlerinde yer aldı. Temiz Okul belgesine sahip okulumuz 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının ilk döneminde vaka sayısının en az görüldüğü okullardan biri oldu.Amacımız 7 şubatta başlayan 2. Dönemde de en az vaka sayısına sahip okul olmak. Bunun için tüm gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.