Buldan’da FETÖ soruşturmasında 4 gözaltı

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2016 - 07:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Buldan’da FETÖ soruşturmasında 4 gözaltı

denizli haber / denizli 20 haber / Buldan’da FETÖ soruşturmasında 4 gözaltı

Denizli'nin Buldan ilçesinde Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 4 kişi gözaltına alındı.     Buldan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yenicekent mahallesinde FETÖ/PDY ile bağlantısı oldukları iddia edilen zanlılara yönelik operasyon düzenledi. Aralarında AK Partili Buldan Belediye Meclis üyesi O.E.'nin evinin de bulunduğu 4 adrese eşzamanlı operasyon düzenlenerek, adreslerde aramalar yapıldı. Operasyonda O.E. ile H.H.Y., M.K. ve Ş.D. gözaltına alındı. Operasyonda gözaltına alınan 4 şahsın kurulan bir dernekle ilgili olduğu belirtildi. Operasyonda gözaltına sayısının artabileceği belirtilirdi.
denizli haber / denizli 20 haber / Buldan’da FETÖ soruşturmasında 4 gözaltı

Denizli'nin Buldan ilçesinde Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 4 kişi gözaltına alındı.

 

 
Buldan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yenicekent mahallesinde FETÖ/PDY ile bağlantısı oldukları iddia edilen zanlılara yönelik operasyon düzenledi. Aralarında AK Partili Buldan Belediye Meclis üyesi O.E.'nin evinin de bulunduğu 4 adrese eşzamanlı operasyon düzenlenerek, adreslerde aramalar yapıldı. Operasyonda O.E. ile H.H.Y., M.K. ve Ş.D. gözaltına alındı. Operasyonda gözaltına alınan 4 şahsın kurulan bir dernekle ilgili olduğu belirtildi. Operasyonda gözaltına sayısının artabileceği belirtilirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.