Buldan'da samanlık yangını!

DENİZLİ 07.06.2018 - 09:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Buldan'da samanlık yangını!

Denizli Buldan İlçesi’nde meydana gelen samanlık yangını itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.   Edinilen bilgiye göre, Buldan İlçesi Gölbaşı Mahallesi’nde sebebi henüz bilinmeyen nedenden dolayı bir evin eklentisinde bulunan samanlıkta bulunan samanlar alev aldı. Dumanların ve ardından alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar, durumu itfaiye ekiplerine haber verdi.   Olay yerine kısa sürede ulaşan Buldan Şubesi itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin bir taraftan söndürme çalışması yaparken diğer taraftan iş makinesi ile alevlerin sarmadığı samanların, yanan kısımla ayrılarak yangının büyümesi engellendi. Uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları devam etti. Herhangi yaralanma ve can kaybı yaşanmayan yangında maddi hasar meydana geldi.   Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli Buldan İlçesi’nde meydana gelen samanlık yangını itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

 

Edinilen bilgiye göre, Buldan İlçesi Gölbaşı Mahallesi’nde sebebi henüz bilinmeyen nedenden dolayı bir evin eklentisinde bulunan samanlıkta bulunan samanlar alev aldı. Dumanların ve ardından alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar, durumu itfaiye ekiplerine haber verdi.

 

Olay yerine kısa sürede ulaşan Buldan Şubesi itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin bir taraftan söndürme çalışması yaparken diğer taraftan iş makinesi ile alevlerin sarmadığı samanların, yanan kısımla ayrılarak yangının büyümesi engellendi. Uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları devam etti. Herhangi yaralanma ve can kaybı yaşanmayan yangında maddi hasar meydana geldi.

 

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.