Büyükşehir Belediyesi'nin Borç Listesi Açıklandı

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 13.04.2024 - 21:13, Güncelleme: 13.04.2024 - 21:13
 

Büyükşehir Belediyesi'nin Borç Listesi Açıklandı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, önceki dönemden kalan bugüne kadarki borç durumunu dev afiş yaptırarak Büyükşehir binasına astırdı.

Başkan Çavuşoğlu’nun astırdığı afiş ve TV ekranındaki bilgilere göre, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 4 milyar 804 milyon 44 bin lira, DESKİ'nin ise 6 milyar 326 milyon 925 bin lira borcu bulunduğu aktarıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin önceki dönemden toplam borcu 11 milyar 130 milyon 969 bin lira olarak belirtildi. Çavuşoğlu'nun bu hamlesi, Denizli'de kamuoyunun dikkatini çekerken, kendi dönemlerinde belediyenin mali durumuyla ilgili şeffaf bir iletişim politikası izleyip izlemeyeceği merak ediliyor.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, önceki dönemden kalan bugüne kadarki borç durumunu dev afiş yaptırarak Büyükşehir binasına astırdı.

Başkan Çavuşoğlu’nun astırdığı afiş ve TV ekranındaki bilgilere göre, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 4 milyar 804 milyon 44 bin lira, DESKİ'nin ise 6 milyar 326 milyon 925 bin lira borcu bulunduğu aktarıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin önceki dönemden toplam borcu 11 milyar 130 milyon 969 bin lira olarak belirtildi.

Çavuşoğlu'nun bu hamlesi, Denizli'de kamuoyunun dikkatini çekerken, kendi dönemlerinde belediyenin mali durumuyla ilgili şeffaf bir iletişim politikası izleyip izlemeyeceği merak ediliyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.