Çalışanlarına promosyon dağıtmak için 1 milyon lira ceza ödedi

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 09.11.2022 - 08:44, Güncelleme: 09.11.2022 - 08:44
 

Çalışanlarına promosyon dağıtmak için 1 milyon lira ceza ödedi

Denizli’de anlaşma yaptığı bankadan aldığı 10 milyon liralık promosyonu çalışanlarına dağıtan iş adamı Ahmet Gökşin, önceki anlaşmanın iptali için 1 milyon lira ceza ödedi.

Sahibi olduğu Gökhan Tekstil firmasında 700 çalışanı bulunan Gökşin, promosyon oranlarının yükselmesi üzerine daha önce bir başka banka ile yaptığı anlaşmasını iptal ederek 1 milyon lira ceza ödedi. Yeni bir banka ile 10 milyon liralık anlaşma yapan Gökşin bu paranın tamamını çalışanlarına dağıttı. Gökşin’in çalışanları kişi başına 13 bin liranın üzerinde promosyon geliri elde etti. "1 MİLYON LİRA CEZA ÖDEDİK" Firmasında yıllardır promosyon gelirlerini çalışanlarına dağıtan Gökşin yaptığı açıklamada; “Biz bu güne kadar aldığımız bütün promosyonları çalışanlarımıza dağıttık. Bu yıl promosyon oranları çok yükseldi. Bizim de banka ile devam eden bir anlaşmamız vardı. Anlaşmanın süresinin tamamlanmasına bir yıl vardı. İşçilerimiz için 1 milyon lira cezasını ödedik. Diğer bankalardan teklif aldık. İyi bir rakam yakalayıp anlaşma yaptık. Bu zor günlerde çalışanlarımız da mutlu oldular diye düşürüyorum” ifadelerini kullandı. İŞÇİLERİNİ KAPIDA KARŞILADI Gökşin çalışanlarına yönelik jestleri ile de dikkat çekiyor. Sık sık çalışanları buluşturduğu etkinlikler gerçekleştiren iş insanı Ahmet Gökşin, verdiği bir yemekte oğulları Gökhan ve Fahri Gökşin ile birlikte tüm işçileri giriş kapısında karşılamış tek tek ellerini sıkmıştı. Korona salgını sırasında personeline 15 gün izin veren, sağlık kuruluşlarına koruma giysileri dağıtan, defalarca Denizli’de vergi rekortmeni olan iş adamı, yaptırdığı okul ile eğitime de katkı koymuştu.
Denizli’de anlaşma yaptığı bankadan aldığı 10 milyon liralık promosyonu çalışanlarına dağıtan iş adamı Ahmet Gökşin, önceki anlaşmanın iptali için 1 milyon lira ceza ödedi.

Sahibi olduğu Gökhan Tekstil firmasında 700 çalışanı bulunan Gökşin, promosyon oranlarının yükselmesi üzerine daha önce bir başka banka ile yaptığı anlaşmasını iptal ederek 1 milyon lira ceza ödedi. Yeni bir banka ile 10 milyon liralık anlaşma yapan Gökşin bu paranın tamamını çalışanlarına dağıttı. Gökşin’in çalışanları kişi başına 13 bin liranın üzerinde promosyon geliri elde etti.

"1 MİLYON LİRA CEZA ÖDEDİK"

Firmasında yıllardır promosyon gelirlerini çalışanlarına dağıtan Gökşin yaptığı açıklamada; “Biz bu güne kadar aldığımız bütün promosyonları çalışanlarımıza dağıttık. Bu yıl promosyon oranları çok yükseldi. Bizim de banka ile devam eden bir anlaşmamız vardı. Anlaşmanın süresinin tamamlanmasına bir yıl vardı. İşçilerimiz için 1 milyon lira cezasını ödedik. Diğer bankalardan teklif aldık. İyi bir rakam yakalayıp anlaşma yaptık. Bu zor günlerde çalışanlarımız da mutlu oldular diye düşürüyorum” ifadelerini kullandı.

İŞÇİLERİNİ KAPIDA KARŞILADI

Gökşin çalışanlarına yönelik jestleri ile de dikkat çekiyor. Sık sık çalışanları buluşturduğu etkinlikler gerçekleştiren iş insanı Ahmet Gökşin, verdiği bir yemekte oğulları Gökhan ve Fahri Gökşin ile birlikte tüm işçileri giriş kapısında karşılamış tek tek ellerini sıkmıştı. Korona salgını sırasında personeline 15 gün izin veren, sağlık kuruluşlarına koruma giysileri dağıtan, defalarca Denizli’de vergi rekortmeni olan iş adamı, yaptırdığı okul ile eğitime de katkı koymuştu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.