Çameli Belediyesi EMITT fuarında

DENİZLİ 26.01.2017 - 12:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli Belediyesi EMITT fuarında

Çameli Belediyesi, kısa adı EMITT olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin tanıtım standında yer alan Çameli Belediyesinin katılım sağladığı fuar’ın bu yıl 21’incisi düzenleniyor. 80 ülkeden 5 bin kurumun katıldığı kısa adı EMITT olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Dünya’nın en prestijli turizm fuarları arasında yer alıyor.   EMITT fuarına katılımın Çameli'nin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını ifade eden Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN “Çameli Belediyesi olarak son yıllarda şehrimizin tanıtımı ve sahip olduğu turizm potansiyelinin harekete geçirilmesi için, yerel, ulusal ve uluslararası bir çok organizasyonda yer alıyoruz. Tarihi zenginliklerimizi, coğrafi güzelliklerimizi ve kent kültür ve yaşamımızı katıldığımız önemli fuarlarda Dünya’ya anlatıyoruz. Dünya’nın en prestijli fuarlarından birisi olan İstanbul EMITT fuarına katılarak Çameli'mizi en güzel biçimde anlatmayı hedefliyoruz” dedi.   EMITT, 26-29 Ocak 2017 tarihleri arasında, İstanbul’da, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olup Fuarda Çameli'nin tarihi, kültürü ve turizm potansiyeli her yönüyle ulusal ve uluslararası alanda tanıtılacak. Fuar, 29 Ocak 2017 Pazar günü sona erecek.  
Çameli Belediyesi, kısa adı EMITT olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin tanıtım standında yer alan Çameli Belediyesinin katılım sağladığı fuar’ın bu yıl 21’incisi düzenleniyor. 80 ülkeden 5 bin kurumun katıldığı kısa adı EMITT olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Dünya’nın en prestijli turizm fuarları arasında yer alıyor.

 

EMITT fuarına katılımın Çameli'nin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını ifade eden Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN “Çameli Belediyesi olarak son yıllarda şehrimizin tanıtımı ve sahip olduğu turizm potansiyelinin harekete geçirilmesi için, yerel, ulusal ve uluslararası bir çok organizasyonda yer alıyoruz. Tarihi zenginliklerimizi, coğrafi güzelliklerimizi ve kent kültür ve yaşamımızı katıldığımız önemli fuarlarda Dünya’ya anlatıyoruz. Dünya’nın en prestijli fuarlarından birisi olan İstanbul EMITT fuarına katılarak Çameli'mizi en güzel biçimde anlatmayı hedefliyoruz” dedi.

 

EMITT, 26-29 Ocak 2017 tarihleri arasında, İstanbul’da, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olup Fuarda Çameli'nin tarihi, kültürü ve turizm potansiyeli her yönüyle ulusal ve uluslararası alanda tanıtılacak. Fuar, 29 Ocak 2017 Pazar günü sona erecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.