Çameli Belediyesi Ve Çameli'deki Fırıncılar Sokağa Çıkma Yasağına Hazır

GÜNDEM 18.04.2020 - 06:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli Belediyesi Ve Çameli'deki Fırıncılar Sokağa Çıkma Yasağına Hazır

Çameli Belediyesi Sokağa Çıkma Yasağına tüm hazırlıklarını tamamladı ve Çameli'de 2 gün  hizmet verecek Fırıncılar numaraları yayınladılar Sosyal Vefa Grupları ihtiyaç sahibi ve 60 yaş üstü vatandaşlara ihtiyaçlarını karşılamaya hazır.     Başkan Arslan, "Hemşerilerimizin kapılarına kadar ekmek götürüp,satış yapacak, Araçlar mahalle mahalle dolaşıp evlerinizin önünde ekmek satışını gerçekleştirecektir. Unutmayın! Vefa Sosyal Destek-Çameli Belediye Ekipleri Sizlere Hizmet vermek için hazırda bulunacak. İhtiyaç halinde 0530 268 4861 numaralı cep telefonunu arayabilirsiniz."  

Çameli Belediyesi Sokağa Çıkma Yasağına tüm hazırlıklarını tamamladı ve Çameli'de 2 gün  hizmet verecek Fırıncılar numaraları yayınladılar Sosyal Vefa Grupları ihtiyaç sahibi ve 60 yaş üstü vatandaşlara ihtiyaçlarını karşılamaya hazır.  

 

Başkan Arslan, "Hemşerilerimizin kapılarına kadar ekmek götürüp,satış yapacak, Araçlar mahalle mahalle dolaşıp evlerinizin önünde ekmek satışını gerçekleştirecektir. Unutmayın! Vefa Sosyal Destek-Çameli Belediye Ekipleri Sizlere Hizmet vermek için hazırda bulunacak. İhtiyaç halinde 0530 268 4861 numaralı cep telefonunu arayabilirsiniz."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.