Çameli Belediyesi’nden karantinada olan vatandaşlara yemek ikramı

DENİZLİ 09.12.2020 - 10:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Çameli Belediyesi’nden karantinada olan vatandaşlara yemek ikramı

Çameli Belediyesinden karantinada olan ailelere ücretsiz olarak günde 2 öğün sıcak yemek ikramında bulunacak.   Çameli Belediyesi, koronavirüs testleri pozitif çıkan ya da temaslı oldukları gerekçesiyle zorunlu izolasyonda kalan yemek yapamayacak durumda olan vatandaşlara karantina süresi boyunca sıcak yemek hizmeti verecek.   ZOR GÜNLERİNİZDE YANINIZDAYIZ Çameli Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Belediyemiz sınırlarında yaşayan ve hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşların, aynı evde karantina altında bulunan bireylere ait ad, soyad, adres, telefon bilgilerinin yanı sıra bu kişilere ait HES kodlarını bildirmeleri gerekiyor. Karantina'da olan vatandaşların saat 10.00 – 12.00 saatleri arasında 0 530 268 4861 numaralı telefondan gerekli bilgiye ulaşabilir ve yemek siparişi verebileceği belirtildi.  

Çameli Belediyesinden karantinada olan ailelere ücretsiz olarak günde 2 öğün sıcak yemek ikramında bulunacak.

 

Çameli Belediyesi, koronavirüs testleri pozitif çıkan ya da temaslı oldukları gerekçesiyle zorunlu izolasyonda kalan yemek yapamayacak durumda olan vatandaşlara karantina süresi boyunca sıcak yemek hizmeti verecek.

 

ZOR GÜNLERİNİZDE YANINIZDAYIZ

Çameli Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Belediyemiz sınırlarında yaşayan ve hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşların, aynı evde karantina altında bulunan bireylere ait ad, soyad, adres, telefon bilgilerinin yanı sıra bu kişilere ait HES kodlarını bildirmeleri gerekiyor. Karantina'da olan vatandaşların saat 10.00 – 12.00 saatleri arasında 0 530 268 4861 numaralı telefondan gerekli bilgiye ulaşabilir ve yemek siparişi verebileceği belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.