Çameli Festival Başlıyor

ÇAMELİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 23.08.2022 - 17:14, Güncelleme: 23.08.2022 - 17:49
 

Çameli Festival Başlıyor

Çameli Belediyesi ‘’ 8. Uluslararası Kültür, Turizm, Tarım Ve Doğa Sporları Festivali’ Programı yarın başlıyor. Çeşitli etkinliklerle 4 gün sürecek festival, Yamaç Paraşütü Ön Dünya Kupası Yarışması ile birlikte 11 gün devam edecek.

Bu Yıl 24 Ağustos -27 Ağustos Tarihleri arasında yapılacak olan Çameli Belediyesi ‘’ 8. Uluslararası Kültür, Turizm, Tarım Ve Doğa Sporları Festivali’ ilgili tüm hazırlıklar tamamlandı. FESTİVAL 11 GÜN SÜRECEK Çameli Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan festival programı, 24 Ağustos Çarşamba günü saat 16.30’da başlayacak. 24 Ağustos Çarşamba günü kortej yürüyüşü ile başlayacak festival, 03 Eylül Cumartesi günü sona erecek. 11 gün sürecek festivalde birbirinden ünlü sanatçılar sahne alacak. Yamaç Paraşütü Ön Dünya Kupası Yarışmasının düzenleneceği festival, yurt içi ve dışından çok sayıda şampiyon paraşütçüyü ağırlayacak. 24 AĞUSTOS FESTİVAL PROGRAMI 24 Ağustos ‘ta başlayacak olan festival programı mehteran gösterisi, kortej yürüyüşüyle başlayacak.  Çameli Halk Oyunları, Çameli Resim Sergisi, Hayati İnanç İle Söyleşi etkinliği ile devam edecek. “HEDEFİMİZ BÖLGEMİZİN ZENGİNLİKLERİNİ TANITMAK” Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; Festivalimizde Çameli Belediyesi olarak öncelikli hedefimiz bölgemizin zenginliklerini ülke genelindeki hemşehrilerimizle paylaşmak ve turizm potansiyelimizi arttırmaktır. Ayrıca, halkımızla bir araya gelmek, hemşerilerimizin kaynaşmasına vesile olmak, kültürümüzü birlikte yaşamak, yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak da hedeflerimiz arasında yer alıyor. Festivalde 7'den 77'ye her vatandaş için çeşitli etkinliklerin yer aldığı bu yıl da dolu dolu geçecek. Etkinliklerde birçok sosyal ve kültürel aktivite yer alıyor. FESTİVALİN İLK KONUĞU HAYATİ İNANÇ Festivalimizin ilk gününde ilçemizin yetiştirdiği avukatlığın yanı sıra yayıncılık, yöneticilik, denetçilik öğretmenlik ve sunuculuk yapan Divan Edebiyatı’nın yaşayan abidesi Hayati İnanç, 24 Ağustos Çarşamba Saat 21.00’da Çameli Otogarı Festival Alanında söyleşi yapacaktır. Tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.
Çameli Belediyesi ‘’ 8. Uluslararası Kültür, Turizm, Tarım Ve Doğa Sporları Festivali’ Programı yarın başlıyor. Çeşitli etkinliklerle 4 gün sürecek festival, Yamaç Paraşütü Ön Dünya Kupası Yarışması ile birlikte 11 gün devam edecek.

Bu Yıl 24 Ağustos -27 Ağustos Tarihleri arasında yapılacak olan Çameli Belediyesi ‘’ 8. Uluslararası Kültür, Turizm, Tarım Ve Doğa Sporları Festivali’ ilgili tüm hazırlıklar tamamlandı.

FESTİVAL 11 GÜN SÜRECEK

Çameli Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan festival programı, 24 Ağustos Çarşamba günü saat 16.30’da başlayacak. 24 Ağustos Çarşamba günü kortej yürüyüşü ile başlayacak festival, 03 Eylül Cumartesi günü sona erecek. 11 gün sürecek festivalde birbirinden ünlü sanatçılar sahne alacak. Yamaç Paraşütü Ön Dünya Kupası Yarışmasının düzenleneceği festival, yurt içi ve dışından çok sayıda şampiyon paraşütçüyü ağırlayacak.

24 AĞUSTOS FESTİVAL PROGRAMI

24 Ağustos ‘ta başlayacak olan festival programı mehteran gösterisi, kortej yürüyüşüyle başlayacak.  Çameli Halk Oyunları, Çameli Resim Sergisi, Hayati İnanç İle Söyleşi etkinliği ile devam edecek.

“HEDEFİMİZ BÖLGEMİZİN ZENGİNLİKLERİNİ TANITMAK”

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; Festivalimizde Çameli Belediyesi olarak öncelikli hedefimiz bölgemizin zenginliklerini ülke genelindeki hemşehrilerimizle paylaşmak ve turizm potansiyelimizi arttırmaktır. Ayrıca, halkımızla bir araya gelmek, hemşerilerimizin kaynaşmasına vesile olmak, kültürümüzü birlikte yaşamak, yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak da hedeflerimiz arasında yer alıyor. Festivalde 7'den 77'ye her vatandaş için çeşitli etkinliklerin yer aldığı bu yıl da dolu dolu geçecek. Etkinliklerde birçok sosyal ve kültürel aktivite yer alıyor.

FESTİVALİN İLK KONUĞU HAYATİ İNANÇ

Festivalimizin ilk gününde ilçemizin yetiştirdiği avukatlığın yanı sıra yayıncılık, yöneticilik, denetçilik öğretmenlik ve sunuculuk yapan Divan Edebiyatı’nın yaşayan abidesi Hayati İnanç, 24 Ağustos Çarşamba Saat 21.00’da Çameli Otogarı Festival Alanında söyleşi yapacaktır. Tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.