Çameli festivalinde doğa gezisi ve balık ikramı

ÇAMELİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 28.08.2022 - 09:13, Güncelleme: 28.08.2022 - 09:13
 

Çameli festivalinde doğa gezisi ve balık ikramı

8. Çameli Uluslararası Kültür, Turizm, Tarım Ve Doğa Sporları Festivali' etkinlikleri kapsamında Elmalı Mahallesi'nde doğa yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüş sonrası katılımcılar balık ekmek arası ikram edildi.

Katılımcılar, doğal güzellikleriyle birçok çeşit ağaç ve bitkilerin yer aldığı patika yol güzergahında yapılan doğa yürüyüşüne katıldı. Doğa yürüyüşü, spor yapmak, gezmek ve yeni yerler keşfetmek, hem de doğayla iç içe olmak isteyen vatandaşlar tarafından büyük bir beğeni topladı.  Yürüyüş sonrası festival etkinliklerine katılanlara balık ekmek arası ikramında bulunuldu. Program sonunda Çameli Elmalı Bezi İle Çameli Kilimi Sergi ve Atölyesini gezen ziyaretçiler el dokuma ürünlerini inceleme fırsatını buldular. Başkan Arslan, “Çok güzel bir organizasyon oldu. Programa katılan ve destek veren herkese çevre ilçelerimizden gelen ziyaretçilerimize ve emeği gecen herkese teşekkür ederim” dedi. Öte yandan festival kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere Elif Buse Doğan konseri öncesi plaket ve ödülleri verildi. En iyi buzağı, en iyi domates ve en iyi fasulye yetiş yetiştirici yarışmasında dereceye girenlere ödüllerini, Azerbaycan Bilesuvar Rayonu İcra Hakimiyeti Başkanı (Vali) Faiq Gurbetov, Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan verdi.
8. Çameli Uluslararası Kültür, Turizm, Tarım Ve Doğa Sporları Festivali' etkinlikleri kapsamında Elmalı Mahallesi'nde doğa yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüş sonrası katılımcılar balık ekmek arası ikram edildi.

Katılımcılar, doğal güzellikleriyle birçok çeşit ağaç ve bitkilerin yer aldığı patika yol güzergahında yapılan doğa yürüyüşüne katıldı. Doğa yürüyüşü, spor yapmak, gezmek ve yeni yerler keşfetmek, hem de doğayla iç içe olmak isteyen vatandaşlar tarafından büyük bir beğeni topladı.  Yürüyüş sonrası festival etkinliklerine katılanlara balık ekmek arası ikramında bulunuldu.

Program sonunda Çameli Elmalı Bezi İle Çameli Kilimi Sergi ve Atölyesini gezen ziyaretçiler el dokuma ürünlerini inceleme fırsatını buldular. Başkan Arslan, “Çok güzel bir organizasyon oldu. Programa katılan ve destek veren herkese çevre ilçelerimizden gelen ziyaretçilerimize ve emeği gecen herkese teşekkür ederim” dedi.

Öte yandan festival kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere Elif Buse Doğan konseri öncesi plaket ve ödülleri verildi. En iyi buzağı, en iyi domates ve en iyi fasulye yetiş yetiştirici yarışmasında dereceye girenlere ödüllerini, Azerbaycan Bilesuvar Rayonu İcra Hakimiyeti Başkanı (Vali) Faiq Gurbetov, Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan verdi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.