Çameli soğuk havayla savaşıyor

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 27.01.2022 - 08:52, Güncelleme: 27.01.2022 - 08:52
 

Çameli soğuk havayla savaşıyor

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde kar yağışı ile birlikte soğuk havanın etkisi altına giren ilçede hava sıcaklığı eksi 21 dereceyi gördü. Sabah saatlerinde ise termometreler eksi 14 dereceyi gösterdi.

Kışın en soğuk ilçelerinden olan Çameli adeta dondu. Yoğun kar yağışının yaşandığı ilçede yüksek mahallerde kar kalınlığı 50 santimetreyi geçerken daha yüksek kesimlerde ise 1 metreyi aştığı belirtildi. İlçe merkezinde gece hava sıcaklığı eksi 21 derece ile dondu. Yüksek mahallelerde ise eksi 28 dereceye ulaştığı aktarıldı. 1700 rakımlı Gürsu mahallesinde kar kalınlığı 50 santimetreyi aştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre ilçede bugün hava sıcaklığı -13 ile -4 derece arası değişeceği belirtilirken, sabah saatlerinde ilçe meydanındaki termometre -14 dereceyi gösterdi. Adeta buz kesen ilçede soğuk hava vatandaşları olumsuz etkiliyor.
Denizli’nin Çameli İlçesi’nde kar yağışı ile birlikte soğuk havanın etkisi altına giren ilçede hava sıcaklığı eksi 21 dereceyi gördü. Sabah saatlerinde ise termometreler eksi 14 dereceyi gösterdi.

Kışın en soğuk ilçelerinden olan Çameli adeta dondu. Yoğun kar yağışının yaşandığı ilçede yüksek mahallerde kar kalınlığı 50 santimetreyi geçerken daha yüksek kesimlerde ise 1 metreyi aştığı belirtildi. İlçe merkezinde gece hava sıcaklığı eksi 21 derece ile dondu. Yüksek mahallelerde ise eksi 28 dereceye ulaştığı aktarıldı.

1700 rakımlı Gürsu mahallesinde kar kalınlığı 50 santimetreyi aştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre ilçede bugün hava sıcaklığı -13 ile -4 derece arası değişeceği belirtilirken, sabah saatlerinde ilçe meydanındaki termometre -14 dereceyi gösterdi. Adeta buz kesen ilçede soğuk hava vatandaşları olumsuz etkiliyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.