Çameli tatbikatı başarıyla atlattı

ÇAMELİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 13.11.2022 - 11:36, Güncelleme: 13.11.2022 - 11:40
 

Çameli tatbikatı başarıyla atlattı

Ülke genelinde saatler 18.57’yi gösterdiğinde yapılan ‘Çök Kapan Tutun’ tatbikatına Denizli merkezinde pek uyulmasa da Çameli İlçesi sınavı başarıyla atlattı.

AFAD koordinesinde ülke genelinde ‘Nerede olursan ol deprem anı çök kapan tutun’ tatbikatı saatler 18.57’yi gösterince gerçekleştirildi. Çameli İlçesi’nde yapılan anons ve siren seslerine duyarsız kalmayan vatandaşlar bulundukları yerde Çök Kapan Tutun tatbikatına uydu. Kimisi evinde, kimisi çalıştığı ortamda kimileri de bir restoranda yemek yedikleri anda yapılan uyarılara riayet ederek tatbikata eşlik etti. Doğum günü kutladıkları esnada gelen uyarılara kulak veren bir grup da hassasiyet göstererek masaların altına ve kenarlarına kapandı. Yetkililerden yapılan açıklamada, “2022 Afet Tatbikat Yılı kapsamında saat 18.57 itibariyle ülke genelinde eş zamanlı deprem anı Çök Kapan Tutun tatbikatı ilçemizde icra edildi. Çök-Kapan-Tutun ülke tatbikatında tüm Çameli tek vücut, olası bir afete karşı hazır olduğumuzu gösterdik. Önlem, eğitim ve bilinç hayat kurtarır!” ifadeleri kullanıldı.
Ülke genelinde saatler 18.57’yi gösterdiğinde yapılan ‘Çök Kapan Tutun’ tatbikatına Denizli merkezinde pek uyulmasa da Çameli İlçesi sınavı başarıyla atlattı.

AFAD koordinesinde ülke genelinde ‘Nerede olursan ol deprem anı çök kapan tutun’ tatbikatı saatler 18.57’yi gösterince gerçekleştirildi. Çameli İlçesi’nde yapılan anons ve siren seslerine duyarsız kalmayan vatandaşlar bulundukları yerde Çök Kapan Tutun tatbikatına uydu.

Kimisi evinde, kimisi çalıştığı ortamda kimileri de bir restoranda yemek yedikleri anda yapılan uyarılara riayet ederek tatbikata eşlik etti. Doğum günü kutladıkları esnada gelen uyarılara kulak veren bir grup da hassasiyet göstererek masaların altına ve kenarlarına kapandı.

Yetkililerden yapılan açıklamada, “2022 Afet Tatbikat Yılı kapsamında saat 18.57 itibariyle ülke genelinde eş zamanlı deprem anı Çök Kapan Tutun tatbikatı ilçemizde icra edildi. Çök-Kapan-Tutun ülke tatbikatında tüm Çameli tek vücut, olası bir afete karşı hazır olduğumuzu gösterdik. Önlem, eğitim ve bilinç hayat kurtarır!” ifadeleri kullanıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.