Çameli yamaç paraşütünde bir sporcu yaralandı

DENİZLİ 12.08.2017 - 15:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli yamaç paraşütünde bir sporcu yaralandı

Denizli’nin Çameli ilçesinde Türkiye Hava Federasyonu, Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Yelken Kanat Türkiye Şampiyonasında bir sporcu atlayıştan kısa süre sonra yere düştü. Yaralanan sporcu hastaneye kaldırıldı. Olay Denizli'nin Çameli ilçesinde 2017 Yelken Kanat Türkiye Şampiyonası'nın yapıldığı Yaylacık Dağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Alper Beşkardeşler (33) isimli sporcu atlayış yaptıktan kısa bir süre sonra düştü. Yaralanan sporcu AFAD ekipleri tarafından bulunduğu yerden kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yapılan ilk incelemede ayağından yaralandığı tespit edilen Beşkardeş, 112 acil sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kontrol amaçlı Çameli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Alper Beşkardeş'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.    

Denizli’nin Çameli ilçesinde Türkiye Hava Federasyonu, Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Yelken Kanat Türkiye Şampiyonasında bir sporcu atlayıştan kısa süre sonra yere düştü. Yaralanan sporcu hastaneye kaldırıldı.


Olay Denizli'nin Çameli ilçesinde 2017 Yelken Kanat Türkiye Şampiyonası'nın yapıldığı Yaylacık Dağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Alper Beşkardeşler (33) isimli sporcu atlayış yaptıktan kısa bir süre sonra düştü. Yaralanan sporcu AFAD ekipleri tarafından bulunduğu yerden kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Yapılan ilk incelemede ayağından yaralandığı tespit edilen Beşkardeş, 112 acil sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kontrol amaçlı Çameli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Alper Beşkardeş'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.