Çameli yemek yarışmasının şefleri belli oldu

ÇAMELİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 26.08.2022 - 11:52, Güncelleme: 27.08.2022 - 10:41
 

Çameli yemek yarışmasının şefleri belli oldu

Festival kapsamında Çameli’nin Çoğrafi işaretli Doğal Ürünleri ile lezzetli sunumlu yarışma yapıldı.

8. Çameli Uluslararası Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivali kapsamında, Çameli Taş Konaklarda ‘Çameli Belediyesi yemek yarışması düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe Azerbaycan Bilesuvar rayonu İcra Hakimiyeti  Başkanı ( Vali ) Faiq Gurbetov’a  ve Heyeti, Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan katıldı. Organizatör Tuğba Erol tarafından düzenlenen Tabaklar Yarışıyor etkinliğine, Türkiye'nin önemli şeflerinin, gastronomi ve lezzet yazarlarının jüri üyeliği yaptığı yarışmada, coğrafi işaretli ürünlerin yemekleri yapıldı. Yarışmaya katılan şefler Çameli’nin coğrafi işaretli kuru fasulyesi, meşhur alabalığı yardımcı malzemeleri de kullanarak yemek yaptı. Jüri tarafından yapılan değerlendirmede Şef Halef Noyan’ın yaptığı  Cevizli Alabalık Çökertme  yemeği birinci, Şef Caner Yiğit  Aydoğan,  Çıtır Fasulyeli Alabalık Yemeğiyle ikinci ,Neclan  Karakaş ise  Alabegendi yemeği ile 3’üncü oldu . Düzenlenen yemek yarışmasına katılan usta şeflere teşekkür eden Başkan Cengiz Arslan kazanan şefleri tebrik etti.
Festival kapsamında Çameli’nin Çoğrafi işaretli Doğal Ürünleri ile lezzetli sunumlu yarışma yapıldı.

8. Çameli Uluslararası Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivali kapsamında, Çameli Taş Konaklarda ‘Çameli Belediyesi yemek yarışması düzenlendi.

Düzenlenen etkinliğe Azerbaycan Bilesuvar rayonu İcra Hakimiyeti  Başkanı ( Vali ) Faiq Gurbetov’a  ve Heyeti, Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan katıldı.

Organizatör Tuğba Erol tarafından düzenlenen Tabaklar Yarışıyor etkinliğine, Türkiye'nin önemli şeflerinin, gastronomi ve lezzet yazarlarının jüri üyeliği yaptığı yarışmada, coğrafi işaretli ürünlerin yemekleri yapıldı. Yarışmaya katılan şefler Çameli’nin coğrafi işaretli kuru fasulyesi, meşhur alabalığı yardımcı malzemeleri de kullanarak yemek yaptı.

Jüri tarafından yapılan değerlendirmede Şef Halef Noyan’ın yaptığı  Cevizli Alabalık Çökertme  yemeği birinci, Şef Caner Yiğit  Aydoğan,  Çıtır Fasulyeli Alabalık Yemeğiyle ikinci ,Neclan  Karakaş ise  Alabegendi yemeği ile 3’üncü oldu .

Düzenlenen yemek yarışmasına katılan usta şeflere teşekkür eden Başkan Cengiz Arslan kazanan şefleri tebrik etti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.