Çameli’de 12 Mart Anma Programı Düzenlendi!

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 14.03.2022 - 11:55, Güncelleme: 14.03.2022 - 11:55
 

Çameli’de 12 Mart Anma Programı Düzenlendi!

Çameli’de ” 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenlendi.

Bu yıl 101'inci yıl dönümü düzenlenen 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif  Ersoy'u Anma Günü Programı Belediye  Konferans Salonunda  gerçekleşti. Programa, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Cumhuriyet Savcısı Ebru Cansu, İlçe Jandarma Komutan Resul Bulut İlçe Emniyet Amir V. Volkan Mıdık, Hakim Fatma Funda Kara , kurum amirleri, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerin katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Akabinde günün anlam ve önemine ilişkin konuşmanın yapılması, şiirlerin okunması, İstiklâl Marşı ezbere okuma yarışmasında birinci olan öğrencinin İstiklâl Marşını okuması ve oratoryo gösterisiyle devam etti. İlkokul öğrencileri arasında resim dalında, ortaokul öğrencileri arasında İstiklal Marşını ezbere okuma ve şiir dalında ve lise öğrencileri arasında kompozisyon yarışması sonucunda dereceye giren öğrencilere ödülleri verilmesi ile program sona erdi.
Çameli’de ” 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenlendi.

Bu yıl 101'inci yıl dönümü düzenlenen 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif  Ersoy'u Anma Günü Programı Belediye  Konferans Salonunda  gerçekleşti.

Çameli’de 12 Mart Anma Programı Düzenlendi!

Programa, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Cumhuriyet Savcısı Ebru Cansu, İlçe Jandarma Komutan Resul Bulut İlçe Emniyet Amir V. Volkan Mıdık, Hakim Fatma Funda Kara , kurum amirleri, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerin katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Akabinde günün anlam ve önemine ilişkin konuşmanın yapılması, şiirlerin okunması, İstiklâl Marşı ezbere okuma yarışmasında birinci olan öğrencinin İstiklâl Marşını okuması ve oratoryo gösterisiyle devam etti.

Çameli’de 12 Mart Anma Programı Düzenlendi!

İlkokul öğrencileri arasında resim dalında, ortaokul öğrencileri arasında İstiklal Marşını ezbere okuma ve şiir dalında ve lise öğrencileri arasında kompozisyon yarışması sonucunda dereceye giren öğrencilere ödülleri verilmesi ile program sona erdi.

Çameli’de 12 Mart Anma Programı Düzenlendi!

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.