Çameli’de 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlandı

ÇAMELİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 19.10.2022 - 12:27, Güncelleme: 19.10.2022 - 12:27
 

Çameli’de 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlandı

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde 19 Ekim Muhtarlar Günü düzenlenen törenle kutlandı.

Çameli’nde  düzenlenen törende Atatürk heykeline çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Yeni Mahalle Muhtarı Nuri Akın  günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapmasının ardından tören son buldu. Törenin ardından Çameli Kaymakamı Kübra Eroğlu ve Belediye Başkanı Cengiz Arslan tarafından muhtarlara hediyeleri verildi 
Denizli’nin Çameli İlçesi’nde 19 Ekim Muhtarlar Günü düzenlenen törenle kutlandı.

Çameli’nde  düzenlenen törende Atatürk heykeline çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Yeni Mahalle Muhtarı Nuri Akın  günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapmasının ardından tören son buldu.

Törenin ardından Çameli Kaymakamı Kübra Eroğlu ve Belediye Başkanı Cengiz Arslan tarafından muhtarlara hediyeleri verildi 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.