Çameli’de 30 küçükbaş hayvan kayboldu

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 05.11.2021 - 17:22, Güncelleme: 05.11.2021 - 17:22
 

Çameli’de 30 küçükbaş hayvan kayboldu

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde dün geceden itibaren kaybolan 30 küçükbaş hayvan drone yardımı ile aranmasına rağmen hala bulunamadı.

Olay, Çameli İlçesi Cevizli Mahallesi’nde meydana geldi. Bekir Ç.’ye ait 10 koyun ve 20 keçi otladıkları ormanda ortadan kayboldu. Sahibinin ve yakınlarının tüm aramalarına rağmen hayvanlara ulaşılamadı. Bekir Ç. Bulamadığı hayvanları için jandarmaya ihbarda bulundu. Sabah saatlerinden itibaren drone yardımı ile yapılan arama çalışmalarından sonuç alınamadı. Arama çalışmalarının devam ettiği olayda, koyun ve keçilerin çalınmış olacağı düşünülüyor.
Denizli’nin Çameli İlçesi’nde dün geceden itibaren kaybolan 30 küçükbaş hayvan drone yardımı ile aranmasına rağmen hala bulunamadı.

Olay, Çameli İlçesi Cevizli Mahallesi’nde meydana geldi. Bekir Ç.’ye ait 10 koyun ve 20 keçi otladıkları ormanda ortadan kayboldu. Sahibinin ve yakınlarının tüm aramalarına rağmen hayvanlara ulaşılamadı. Bekir Ç. Bulamadığı hayvanları için jandarmaya ihbarda bulundu.

Sabah saatlerinden itibaren drone yardımı ile yapılan arama çalışmalarından sonuç alınamadı. Arama çalışmalarının devam ettiği olayda, koyun ve keçilerin çalınmış olacağı düşünülüyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.