Çameli'de bulunan kuzugöbeği 320 gram geldi

DENİZLİ 28.04.2019 - 09:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çameli'de bulunan kuzugöbeği 320 gram geldi

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde her yıl yoğunluk gösteren kuzugöbeği sezonunda bu yıl bulunan bir kuzugöbeğinin ağırlığının 320 gram olması görenleri şaşırttı.   İlk Bahar’ın gelişi ile yağışlı ve sıcak havanın etkisi ile besin değeri yüksek olan ve ilçede geçim kaynağı haline gelen kuzugöbeği toplamaya başlayan Çamelili vatandaşlar dağ bayır yollara düştü. Kalınkoz Mahallesi’nde Yıldıray Sert isimli vatandaşın bulduğu bir kuzugöbeği tam 320 gram geldi.  Sert bulduğu 320 gramlık kuzugöbeğini görünce şaşkınlığını gizleyemedi.   Bulduğu kuzugöbeğinin 320 gram ağırlığında olduğunu söyleyen Sert, “İlk gördüğümde ben de inanamadım. Bu büyüklükteki bir kuzugöbeğini ilk kez buluyorum” dedi.  

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde her yıl yoğunluk gösteren kuzugöbeği sezonunda bu yıl bulunan bir kuzugöbeğinin ağırlığının 320 gram olması görenleri şaşırttı.

 

İlk Bahar’ın gelişi ile yağışlı ve sıcak havanın etkisi ile besin değeri yüksek olan ve ilçede geçim kaynağı haline gelen kuzugöbeği toplamaya başlayan Çamelili vatandaşlar dağ bayır yollara düştü. Kalınkoz Mahallesi’nde Yıldıray Sert isimli vatandaşın bulduğu bir kuzugöbeği tam 320 gram geldi.  Sert bulduğu 320 gramlık kuzugöbeğini görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

 

Bulduğu kuzugöbeğinin 320 gram ağırlığında olduğunu söyleyen Sert, “İlk gördüğümde ben de inanamadım. Bu büyüklükteki bir kuzugöbeğini ilk kez buluyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.