Çameli'de çiftçilerin kabusu olan domuz öldürüldü

DENİZLİ 05.10.2017 - 08:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli'de çiftçilerin kabusu olan domuz öldürüldü

Denizli Çameli İlçesi’nde çiftçilerin kabusu haline gelen 90 kiloluk domuz öldürüldü.   Çameli İlçesi’nde çiftçilerin sera ve ekin tarlalarına zarar veren domuz, uzun uğraşlar sonrasında dün seraya girmek üzere iken çiftçi Mehmet G. tarafından öldürüldü. Uzun süredir Mehmet G.’ye ait olan seraya dadanan domuz için nöbet bekleyen Mehmet G., domuzun seraya girmek üzere yaklaşınca elindeki tüfeğin tetiğine bastı. Mehmet G.’nin ateş etmesi sonucu domuz olduğu yere yıkıldı.   Mehmet G., vurduğu domuzun resmini sosyal medyada paylaşarak, : "Baya da efe imiş seraya girmeden imha oldu" şeklinde paylaşımda bulununca, 'Mangalı yak gari', diyen de oldu, 'Çok sakıncalı' diyen de oldu.   4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’ne denk gelen bu olaya tepki gösterenlerde oldu.

Denizli Çameli İlçesi’nde çiftçilerin kabusu haline gelen 90 kiloluk domuz öldürüldü.

 

Çameli İlçesi’nde çiftçilerin sera ve ekin tarlalarına zarar veren domuz, uzun uğraşlar sonrasında dün seraya girmek üzere iken çiftçi Mehmet G. tarafından öldürüldü. Uzun süredir Mehmet G.’ye ait olan seraya dadanan domuz için nöbet bekleyen Mehmet G., domuzun seraya girmek üzere yaklaşınca elindeki tüfeğin tetiğine bastı. Mehmet G.’nin ateş etmesi sonucu domuz olduğu yere yıkıldı.

 

Mehmet G., vurduğu domuzun resmini sosyal medyada paylaşarak, : "Baya da efe imiş seraya girmeden imha oldu" şeklinde paylaşımda bulununca, 'Mangalı yak gari', diyen de oldu, 'Çok sakıncalı' diyen de oldu.

 

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’ne denk gelen bu olaya tepki gösterenlerde oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.