Çameli’de Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 29.10.2021 - 14:35, Güncelleme: 29.10.2021 - 14:35
 

Çameli’de Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Çameli İlçesi'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, 98'inci kuruluş yıldönümü büyük coşku ile kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlaması Çameli Cumhuriyet Meydanında saat 11.00’de Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. .Programda, Kaymakam Kerem Yenigün tarafından günün anlam ve önemi belirten konuşması , Şehit Basri Er Anaokulunda öğrencilerin gösterisi ,şiirlerin okunması ,Şiir Yarışmasında ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında yapılan Cumhuriyet koşusu yarışmalarında 1., 2. ve 3. gelen öğrencilere ise protokol üyeleri tarafından ödülleri takdim edildi. Kolak Mahallesi Halk Oyunları gösteri ile devam etti. Program Kortej Geçişi ile son buldu. Cumhuriyet Meydanındaki kutlama etkinliklerine Kaymakamı Kerem Yenigün, Belediye Başkanı Cengiz Arslan, ilçe protokolü, kurum amirleri, şehit aileleri, gazi ve gazi yakınları siyasi parti temsilcileri, ilçe merkezindeki okullarımız ve vatandaşlar katıldı. Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün, Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Cumhuriyet Meydanı’nda okulların ve törene katılanların bayramını kutladı.
Çameli İlçesi'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, 98'inci kuruluş yıldönümü büyük coşku ile kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlaması Çameli Cumhuriyet Meydanında saat 11.00’de Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

.Programda, Kaymakam Kerem Yenigün tarafından günün anlam ve önemi belirten konuşması , Şehit Basri Er Anaokulunda öğrencilerin gösterisi ,şiirlerin okunması ,Şiir Yarışmasında ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında yapılan Cumhuriyet koşusu yarışmalarında 1., 2. ve 3. gelen öğrencilere ise protokol üyeleri tarafından ödülleri takdim edildi. Kolak Mahallesi Halk Oyunları gösteri ile devam etti. Program Kortej Geçişi ile son buldu.

Cumhuriyet Meydanındaki kutlama etkinliklerine Kaymakamı Kerem Yenigün, Belediye Başkanı Cengiz Arslan, ilçe protokolü, kurum amirleri, şehit aileleri, gazi ve gazi yakınları siyasi parti temsilcileri, ilçe merkezindeki okullarımız ve vatandaşlar katıldı.

Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün, Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Cumhuriyet Meydanı’nda okulların ve törene katılanların bayramını kutladı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.