Çameli'de depremzedeler için devlet millet el ele verdi

ÇAMELİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 07.02.2023 - 13:59, Güncelleme: 07.02.2023 - 14:19
 

Çameli'de depremzedeler için devlet millet el ele verdi

Denizli'nin Çameli İlçesi’nde Kaymakamlık ve Belediyenin çağrısıyla seferber olan ilçe halkı, özellikle bebek maması, çocuk bezi ve birçok üründe stoklarını tüketerek yaraları sarmaya çalıştı. Çocuklar karne hediyeleri ve biriktirdikleri harçlıklarını yardım için kullandı. Devlet ve millet el ele verdi, Kaymakam tüp taşıdı, belediye başkanı yardımları kolileme işine el attı.

Tüm Türkiye'nin seferber olduğu deprem bölgesi için Çameli'de de vatandaşlar tek yürek oldu. Çameli Kaymakamı Kübra Eroğlu ve Çameli Belediyesi Başkanı Cengiz Arslan önderliğinde toplanan yerlere malzemeleri getiren vatandaşlar, az çok demeden araçları doldurdu. Marketlerde özellikle bebek maması ve bezi stoklarının tükenmesi ardından diğer ürünlerde stoklar azaldı. KAYMAKAM EROĞLU TÜP VE MAZLEMELERİ TAŞIDI BAŞKAN ARSLAN KOLİ YAPTI Yaşanan deprem sonrası fırsatçılık yerine fiyatları yarı yarıya düşüren esnaflar birçok ürünü de ücretsiz temin ettiği Çameli’de, Kaymakam Kübra Eroğlu tüp ve diğer malzemeleri taşırken, Başkan Cengiz Arslan, hem koordine ediyor hem de malzemelerin kolileme işlemine yardımcı oluyor.  Yetkililer ve vatandaşların canla başla deprem bölgelerine gönderilecek malzemelerin hazırlanması insanın içini ısıtarak duygulandırıyor. ÇOCUKLAR KUMBARALARINI KIRDI Özellikle çocukların biriktirdikleri karne hediyesi paralarını koyduklarını kumbaralarını kırarak, çocuk bezi, bebek maması ve çocuk kıyafetleri alarak deprem bölgesine gönderilmek üzere yardım ettiler. Yurt dışındaki gurbetçiler ailelerine para göndererek malzeme desteğinde bulundu. ÇİFTÇİLERDEN SÜT VE GIDA DESTEĞİ Çiftçiler stoklarındaki kuru bakliyat ürünleri başta olmak üzere ceviz ve fasulye, süt üreticileri 1 günlük süt stoklarını tedarik ederken, ilçedeki gençler spor salonunda stoklama ve taşıma işlemine yardımcı oluyorlar. RAFLAR BOŞALDI İlçede, battaniye, çocuk bezi, bebek maması, ayakkabı, su stokunun kalmadığı tüm esnaf ve zincir marketlerin rafları boşaldığı belirtildi. Kaymakam Eroğlu ve Başkan Arslan;  " Çameli hemşehrilerimizin yardımseverliği, duası ve desteği ile hazırladığımız ilk yardım aracımız hızla hazırlıyoruz. Bugün deprem bölgesine uğurlayacağız. Allah herkesten binlerce kez razı olsun. Hep birlikte yeni yardımlarımızı ulaştırmaya, kardeşlerimizin acısını paylaşıp yaralarını sarmaya devam edeceğiz" dediler.
Denizli'nin Çameli İlçesi’nde Kaymakamlık ve Belediyenin çağrısıyla seferber olan ilçe halkı, özellikle bebek maması, çocuk bezi ve birçok üründe stoklarını tüketerek yaraları sarmaya çalıştı. Çocuklar karne hediyeleri ve biriktirdikleri harçlıklarını yardım için kullandı. Devlet ve millet el ele verdi, Kaymakam tüp taşıdı, belediye başkanı yardımları kolileme işine el attı.

Tüm Türkiye'nin seferber olduğu deprem bölgesi için Çameli'de de vatandaşlar tek yürek oldu. Çameli Kaymakamı Kübra Eroğlu ve Çameli Belediyesi Başkanı Cengiz Arslan önderliğinde toplanan yerlere malzemeleri getiren vatandaşlar, az çok demeden araçları doldurdu. Marketlerde özellikle bebek maması ve bezi stoklarının tükenmesi ardından diğer ürünlerde stoklar azaldı.

KAYMAKAM EROĞLU TÜP VE MAZLEMELERİ TAŞIDI BAŞKAN ARSLAN KOLİ YAPTI

Yaşanan deprem sonrası fırsatçılık yerine fiyatları yarı yarıya düşüren esnaflar birçok ürünü de ücretsiz temin ettiği Çameli’de, Kaymakam Kübra Eroğlu tüp ve diğer malzemeleri taşırken, Başkan Cengiz Arslan, hem koordine ediyor hem de malzemelerin kolileme işlemine yardımcı oluyor.  Yetkililer ve vatandaşların canla başla deprem bölgelerine gönderilecek malzemelerin hazırlanması insanın içini ısıtarak duygulandırıyor.

ÇOCUKLAR KUMBARALARINI KIRDI

Özellikle çocukların biriktirdikleri karne hediyesi paralarını koyduklarını kumbaralarını kırarak, çocuk bezi, bebek maması ve çocuk kıyafetleri alarak deprem bölgesine gönderilmek üzere yardım ettiler. Yurt dışındaki gurbetçiler ailelerine para göndererek malzeme desteğinde bulundu.

ÇİFTÇİLERDEN SÜT VE GIDA DESTEĞİ

Çiftçiler stoklarındaki kuru bakliyat ürünleri başta olmak üzere ceviz ve fasulye, süt üreticileri 1 günlük süt stoklarını tedarik ederken, ilçedeki gençler spor salonunda stoklama ve taşıma işlemine yardımcı oluyorlar.

RAFLAR BOŞALDI

İlçede, battaniye, çocuk bezi, bebek maması, ayakkabı, su stokunun kalmadığı tüm esnaf ve zincir marketlerin rafları boşaldığı belirtildi.

Kaymakam Eroğlu ve Başkan Arslan;  " Çameli hemşehrilerimizin yardımseverliği, duası ve desteği ile hazırladığımız ilk yardım aracımız hızla hazırlıyoruz. Bugün deprem bölgesine uğurlayacağız. Allah herkesten binlerce kez razı olsun. Hep birlikte yeni yardımlarımızı ulaştırmaya, kardeşlerimizin acısını paylaşıp yaralarını sarmaya devam edeceğiz" dediler.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.