Çameli’de en iyi domates yarışması düzenlenecek

ÇAMELİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 29.07.2022 - 12:11, Güncelleme: 29.07.2022 - 12:17
 

Çameli’de en iyi domates yarışması düzenlenecek

Çameli’de Festival zamanı başladı. Çameli Belediyesi tarafından ‘’ 8. Uluslararası Kültür, Turizm, Tarım Ve Doğa Sporları Festivali’’ kapsamında; Çameli domatesinin tanıtılması amaçlı en iyi domates ve en iyi domates yetiştiricisi yarışması düzenleneceği belirtildi.

Örtü altı domates yetiştiriciliği bakımından Denizli’nin önemli ilçelerinden Çameli’de, düzenlenecek 8. Uluslararası Kültür, Turizm, Tarım Ve Doğa Sporları Festivali kapsamında en iyi domates ve en iyi domates yetiştiricisi düzenlenecek yarışmayla seçilecek. Yarışmaya katılmak isteyen üreticilerin, 29 Temmuz ve 15 Ağustos 2022 tarihleri arasında başvuru yapabilecekleri açıklandı. Yarışmaya, Çameli’de ikamet eden örtü altı domates yetiştiriciliği yapan herkesin şahsen başvurabileceği, zamanında ulaşmayan hiçbir başvurunun kabul edilmeyeceği kaydedildi. Domates yarışmasının 26 Ağustos Cuma günü saat 12.00’da Belediye parkında yapılacağı belirtildi. Yetiştirilen domateslerin belirlenen kasalar içerisinde yarışma saatinden en az 1 saat önce teslim edilmesi istendi. Düzenlenecek yarışmada, domateslerin iriliği, sertliği, rengi, iç dolgunluğu ve kirpik yapısı üzerinden değerlendirilecek. Yarışmada dereceye giren ilk 3 yarışmacıya ödül olarak gübre hediye verileceği belirtildi. Üreticiler, yarışmaya internet yolu ile web ve sosyal medya sayfalarından temin takip edebilirler. Yarışma hakkında detaylı bilgi ve iletişim için www.cameli.bel.tr Tel: 0 258 571 50 28 GSM: 0541 722 0369 Nur Bilir ile iletişime geçebilecekleri belirtildi.
Çameli’de Festival zamanı başladı. Çameli Belediyesi tarafından ‘’ 8. Uluslararası Kültür, Turizm, Tarım Ve Doğa Sporları Festivali’’ kapsamında; Çameli domatesinin tanıtılması amaçlı en iyi domates ve en iyi domates yetiştiricisi yarışması düzenleneceği belirtildi.

Örtü altı domates yetiştiriciliği bakımından Denizli’nin önemli ilçelerinden Çameli’de, düzenlenecek 8. Uluslararası Kültür, Turizm, Tarım Ve Doğa Sporları Festivali kapsamında en iyi domates ve en iyi domates yetiştiricisi düzenlenecek yarışmayla seçilecek.

Yarışmaya katılmak isteyen üreticilerin, 29 Temmuz ve 15 Ağustos 2022 tarihleri arasında başvuru yapabilecekleri açıklandı. Yarışmaya, Çameli’de ikamet eden örtü altı domates yetiştiriciliği yapan herkesin şahsen başvurabileceği, zamanında ulaşmayan hiçbir başvurunun kabul edilmeyeceği kaydedildi.

Domates yarışmasının 26 Ağustos Cuma günü saat 12.00’da Belediye parkında yapılacağı belirtildi. Yetiştirilen domateslerin belirlenen kasalar içerisinde yarışma saatinden en az 1 saat önce teslim edilmesi istendi.

Düzenlenecek yarışmada, domateslerin iriliği, sertliği, rengi, iç dolgunluğu ve kirpik yapısı üzerinden değerlendirilecek. Yarışmada dereceye giren ilk 3 yarışmacıya ödül olarak gübre hediye verileceği belirtildi.

Üreticiler, yarışmaya internet yolu ile web ve sosyal medya sayfalarından temin takip edebilirler. Yarışma hakkında detaylı bilgi ve iletişim için www.cameli.bel.tr Tel: 0 258 571 50 28 GSM: 0541 722 0369 Nur Bilir ile iletişime geçebilecekleri belirtildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.