Çameli’de Festival Coşkulu Başladı

DENİZLİ 15.09.2017 - 09:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli’de Festival Coşkulu Başladı

Çameli 7.Çameli Kültür Tarım Alabalık ve Domates Festivali ilk gününde coşkulu anlar yaşandı.

Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesinin birlikte organize ettiği 7.Çameli Kültür Tarım Alabalık ve Domates Festivali açılış törenine Denizli Ak Parti Milletvekili Cahit Özkan, Çameli Kaymakamı Onur Özaydın, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, ilçe Daire Amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.   BAŞKAN ARSLAN “ÇAMELİ ARTIK TÜRKİYE VE DÜNYA ÇAPINDA BİLİNİYOR” Denizli Büyükşehir Belediyesi mehter takımı ekibinin gösterilerinin ardından Kortej Yürüyüşü ile devam etti Çameli Belediyesi önünde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından programın açılış konuşmasını yapan Çameli Belediye Başkanı Cengi,z Arslan “7.Çameli Kültür –Tarım Alabalık ve Domates Festivali kazasız belasız ve en güzel şekilde tamamlanmasını diliyorum.     Kaymakam Özaydın “FESTİVALİMİZİN İLÇEMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM” Çameli Belediyesine ve emeği geçen herkese teşekkür eden İlçe Kaymakamı Onur Özaydın “İlçemizin tanıtımı adına gerek yurt içi gerekse yurt dışından vatandaşlarımızla sevgi köprüsü kuran ve böyle güzel bir etkinlikte bizleri bir araya getiren Çameli Belediye Başkanımız Cengiz Arslan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 7.Çameli Kültür –Tarım Alabalık ve Domates Festivali ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.     Festival kapsamının ilk günü saat 17:00’de ses yarışması 19:00’da Hayri Dev Konseri 20:00’de Sevgi Petek Konseri 21:45’de Ödül Töreni ile devam ederken saat 22:00’de Ramazan Çelik Konseri yer aldı.   VATANDAŞLAR KONSERLE COŞTU Ramazan Çelik ve Sevgi Petek beraber türküler söyleyerek festivale katılanları güzel şarkılarla coşturdu. İki sanatçı birbirinden hareketli türküler ile meydanı dolduran 4000 kişiyi eğlendirdi.   Sanatçı Ramazan Çelik ve Sevgi Petek tarafından güzel eserlerin seslendirildiği program sonrasında Çameli Kaymakamı Onur Özaydın ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Sevgi Petek ve Ramazan Çelik'e çiçek takdim etti.     Konser esnasında ve bitiminde çok sayıda “ Çameli'li Ramazan Çelik “ hayranı fotoğraf çektirmek için sıraya girdi    
Çameli 7.Çameli Kültür Tarım Alabalık ve Domates Festivali ilk gününde coşkulu anlar yaşandı.

Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesinin birlikte organize ettiği 7.Çameli Kültür Tarım Alabalık ve Domates Festivali açılış törenine Denizli Ak Parti Milletvekili Cahit Özkan, Çameli Kaymakamı Onur Özaydın, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, ilçe Daire Amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

BAŞKAN ARSLAN “ÇAMELİ ARTIK TÜRKİYE VE DÜNYA ÇAPINDA BİLİNİYOR”

Denizli Büyükşehir Belediyesi mehter takımı ekibinin gösterilerinin ardından Kortej Yürüyüşü ile devam etti Çameli Belediyesi önünde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından programın açılış konuşmasını yapan Çameli Belediye Başkanı Cengi,z Arslan “7.Çameli Kültür –Tarım Alabalık ve Domates Festivali kazasız belasız ve en güzel şekilde tamamlanmasını diliyorum.

 

 

Kaymakam Özaydın “FESTİVALİMİZİN İLÇEMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

Çameli Belediyesine ve emeği geçen herkese teşekkür eden İlçe Kaymakamı Onur Özaydın “İlçemizin tanıtımı adına gerek yurt içi gerekse yurt dışından vatandaşlarımızla sevgi köprüsü kuran ve böyle güzel bir etkinlikte bizleri bir araya getiren Çameli Belediye Başkanımız Cengiz Arslan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 7.Çameli Kültür –Tarım Alabalık ve Domates Festivali ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

 

Festival kapsamının ilk günü saat 17:00’de ses yarışması 19:00’da Hayri Dev Konseri 20:00’de Sevgi Petek Konseri 21:45’de Ödül Töreni ile devam ederken saat 22:00’de Ramazan Çelik Konseri yer aldı.

 

VATANDAŞLAR KONSERLE COŞTU

Ramazan Çelik ve Sevgi Petek beraber türküler söyleyerek festivale katılanları güzel şarkılarla coşturdu. İki sanatçı birbirinden hareketli türküler ile meydanı dolduran 4000 kişiyi eğlendirdi.

 

Sanatçı Ramazan Çelik ve Sevgi Petek tarafından güzel eserlerin seslendirildiği program sonrasında Çameli Kaymakamı Onur Özaydın ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Sevgi Petek ve Ramazan Çelik'e çiçek takdim etti.

 

 

Konser esnasında ve bitiminde çok sayıda “ Çameli'li Ramazan Çelik “ hayranı fotoğraf çektirmek için sıraya girdi

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.