Çameli’de Gençlik Merkezi Temel Atma Töreni Gerçekleşti

ÇAMELİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 13.10.2022 - 11:52, Güncelleme: 13.10.2022 - 11:52
 

Çameli’de Gençlik Merkezi Temel Atma Töreni Gerçekleşti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ve Gençlik Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu oluru ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından Çameli İlçesi’ne Gençlik Merkezi kazandırılıyor.

Çameli’nde, Geleceğimizin teminatları olan çocuklarımızın ve gençlerimizin boş zamanlarını değerlendirebilecekleri, yeni bir şeyler öğrenebilecekleri ve sosyalleşecekleri Gençlik Merkezi’nin Temel Atma Törenini gerçekleştirdik. BAŞKAN ARSLAN “HER ŞEY GENÇLERİMİZ İÇİN” Temel atma töreninde konuşan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere talimatı ile burs yardımından eğitim ve spor malzemesi desteğine ve fiziki mekânlara kadar çocuklarımıza, gençlerimize her türlü desteği veriyoruz. Spor, sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerin gerçekleştirilebileceği gençlerimizin zamanını kıymetlendirecek tesis olacak. Bu proje ile ilçemizde Gençlik Merkezi ve Kütüphane eksikliği tamamlanacaktır. GENÇLİK MERKEZİ’MİZ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN Gençlik Merkezi Yatırımın gerçekleşmesinde Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet M.Kasapoğlu, Denizli Ak Parti Milletvekilimiz Av.Cahit Özkan, Şahin Tin, Nilgün Ök, Ahmet Yıldız ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a ,Spor Toto Teşkilat Müdürü Bünyamin Bozgeyik ‘ e teşekkür ederim. İlçemize hayırlı olsun” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ve Gençlik Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu oluru ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından Çameli İlçesi’ne Gençlik Merkezi kazandırılıyor.

Çameli’nde, Geleceğimizin teminatları olan çocuklarımızın ve gençlerimizin boş zamanlarını değerlendirebilecekleri, yeni bir şeyler öğrenebilecekleri ve sosyalleşecekleri Gençlik Merkezi’nin Temel Atma Törenini gerçekleştirdik.

BAŞKAN ARSLAN “HER ŞEY GENÇLERİMİZ İÇİN”

Temel atma töreninde konuşan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere talimatı ile burs yardımından eğitim ve spor malzemesi desteğine ve fiziki mekânlara kadar çocuklarımıza, gençlerimize her türlü desteği veriyoruz. Spor, sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerin gerçekleştirilebileceği gençlerimizin zamanını kıymetlendirecek tesis olacak. Bu proje ile ilçemizde Gençlik Merkezi ve Kütüphane eksikliği tamamlanacaktır.

GENÇLİK MERKEZİ’MİZ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Gençlik Merkezi Yatırımın gerçekleşmesinde Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet M.Kasapoğlu, Denizli Ak Parti Milletvekilimiz Av.Cahit Özkan, Şahin Tin, Nilgün Ök, Ahmet Yıldız ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a ,Spor Toto Teşkilat Müdürü Bünyamin Bozgeyik ‘ e teşekkür ederim. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.